Wilgenhof
  1. Woningen
  2. Direct te huur
  3. Wilgenhof

Wilgenhof

Appartement 

Dit 2-kamer appartement ligt op de 2e verdieping van Wilgenhof. Het heeft een woonkamer van circa 33 m2 en één slaapkamer van 13 m2.  Vanaf het balkon kijkt u uit over de Jorislaan.
 
Uw auto parkeert u in de buurt. Of u huurt een vaste parkeerplaats in de parkeerkelder. Dit is op basis van beschikbaarheid. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. 
 
Het complete kostenoverzicht voor dit appartement ziet er als volgt uit:
Kale huurprijs € 619,01
Woonservicekosten € 180,29 incl. G/W/E
Zorgservice arrangement/bijkomende kosten € 131,23
Totale maandlasten € 930,53
 
Dit is een sociale huurwoning. We toetsen daarom of uw bruto jaarinkomen niet hoger is dan €39.055.

Wilgenhof 

Restaurant de Speckenzaal is het gezellige hart én de ontmoetingsplaats van Wilgenhof. Drink hier (met uw gasten) een drankje of eet er een lekkere maaltijd (kleine kaart, lunch en diner van 10.00 tot 19.00 uur). De receptiemedewerkers staan niet alleen klaar voor al uw vragen, maar zorgen ook voor extra toezicht in de centrale hal. Met een ruim en gevarieerd activiteitenaanbod is Wilgenhof een levendige en gezellige locatie. Kapper, pedicure, kleine supermarkt en internetcafé zijn voorbeelden van extra gemaksdiensten.  

Veiligheid en comfort 

Wilgenhof is een WoonincPlusVitalis Compleet locatie waar u zelfstandig woont en waar u mag rekenen op extra voorzieningen en services op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. In Wilgenhof houdt dit in dat u:
• erop kunt rekenen dat het Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag in de directe nabijheid is.
• in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop dag en nacht een zorgmedewerker kunt oproepen. De alarmknop draagt u om uw hals of pols. 
• via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.
 
Voor dit Zorgservice Arrangement brengt Vitalis kosten in rekening. Samen met de huur- en de woonservicekosten vormen dit de maandelijkse kosten.
 
Op de achtergrond doen wij er ook alles aan om u zo veilig mogelijk te laten wonen. Wilgenhof heeft bedrijfshulpverlening voor calamiteiten, een brandmeldinstallatie, toegangstoezicht, een huismeester, liftcontroles en een AED defibrillator voor reanimaties. Verder beschikt Wilgenhof over een veilig video- en toegangscontrolesysteem, zodat u ziet wie u binnenlaat.

In de buurt

Wilgenhof ligt centraal, tegenover de monumentale Sint Joriskerk. In de buurt vindt u een grote supermarkt. Wanneer u graag eropuit gaat woont u in Wilgenhof goed. Het Parktheater en Stadswandelpark liggen op loopafstand en het bruisende centrum en station van Eindhoven zijn binnen enkele minuten te bereiken per fiets of bus. Er stopt een bus voor de deur van het woongebouw. 

Wilgenhof

Gasthuisstraat
5614 AR
Download plattegrond
Ik heb interesse