Theresia
  1. Woningen
  2. Direct te huur
  3. Theresia

Theresia

Appartement 

Dit type 2-kamer appartement ligt op diverse verdiepingen in Theresia. Het is zo'n 57 m2 groot en heeft 1 slaapkamer. Ook is er een berging en een balkon. 
 
Uw auto parkeert u in de buurt. 
 
Het complete kostenoverzicht voor dit type appartement:
Kale huurprijs € 553,05
Woonservicekosten € 103,30
Zorgservice arrangement/bijkomende kosten € 130,17
Stookkosten € 55,-
Totale maandlasten € 841,42
 
Dit is een sociale huurwoning. We toetsen daarom of uw bruto jaarinkomen niet hoger is dan €40.024.

Theresia

Theresia ligt midden in de gezellig woonwijk Strijp. Met om de hoek veel leuke winkeltjes. Dit woongebouw voor senioren heeft 144 appartemten verdeeld over 4 woonlagen. Neem er deel aan het uitgebreide activiteitenaanbod. En maak gebruik van de vele facliliteiten zoals het café/restaurant, de ontmoetingruimte en ruime tuin met zitjes. Een huismeester houdt toezicht op het woongebouw en de directe omgeving. Theresia heeft behalve een inpandige fietsenstalling ook een scootmobielstalling. 

Veiligheid en comfort

Theresia is een WoonincPlusVitalis Compleet locatie waar u zelfstandig woont en waar u mag rekenen op extra voorzieningen en services op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. In Theresia houdt dit in dat u:
• erop kunt rekenen dat het Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag in de directe nabijheid is.
• in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop dag en nacht een zorgmedewerker kunt oproepen. De alarmknop draagt u om uw hals of pols. 
• via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.
 
Voor dit Zorgservice Arrangement brengt Vitalis kosten in rekening. Samen met de huur- en de woonservicekosten vormen dit de maandelijkse kosten.
 
Op de achtergrond doen wij er ook alles aan om u zo veilig mogelijk te laten wonen. Theresia heeft bedrijfshulpverlening voor calamiteiten, een brandmeldinstallatie, toegangstoezicht, een huismeester, liftcontroles en een AED defibrillator voor reanimaties. Verder beschikt Theresia over een veilig video- en toegangscontrolesysteem, zodat u ziet wie u binnenlaat.
 

Heeft u Interesse in een huurappartement in Theresia? 

Voor meer informatie neemt u contact op met verhuurconsulent Helen Hezemans van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Hij is bereikbaar via 06- 2293 0299 of hhezemans@woonincplusvitalis.nl.

Theresia

Bredalaan
5652 JB
Ik heb interesse