De Hoeve
  1. Woningen
  2. Direct te huur
  3. Residentie De Hoeve

Residentie De Hoeve

Appartement

Dit B type appartement is 105 m2 groot. Het ligt op de vijfde etage van blok 1 (het hoge gebouw van De Hoeve). Het appartement ligt op het Noord-oosten, op een hoek aan de Imkerstraat. Hierdoor is er een extra zijraam bij de keuken waardoor er  heerlijk veel licht binnenkomst. Het appartement heeft 2 slaapkamers. Aan de woonkamer zit nog een werk/eetkamer van 13 m2.

De huurprijs van het appartement per maand:

kale huur                                     € 1.036

woonservicekosten                     € 65,54

Vitalis zorgservicearrangement  € 58,54

servicepakket                              € 26,67

TOTAAL per maand                    € 1.186,75

 

Woonservicekosten: hieronder vallen onder meer de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de lift, glasbewassing, tuinonderhoud etc.

Vitalis zorgservice arrangement: 24 uurs mogelijkheid om te alarmeren via een oproepsysteem wat in het appartement hangt en het bieden van eerste hulp  De zorgservice is geen 24 uurs verpleging.

Servicepakket: personeelskosten, administratiekosten, gebruikmaking van de faciliteiten zoals bijvoorbeeld een restaurant en receptie. 

Naast bovengenoemde kosten zijn de energiekosten voor eigen rekening. U sluit zelf een contract voor gas/water/licht/telefonie en internet. Elk appartement heeft een eigen meterkast.  

Residentie De Hoeve

Residentie De Hoeve is gelegen op de hoek Kloosterdreef-Imkerstraat in Woensel-Zuid. Het ligt op loopafstand van de Woenselse Markt met zijn gezellige winkeltjes. Perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.
 
Residentie De Hoeve beschikt over 104 huurappartementen verdeeld over 2 woonge-bouwen met respectievelijk negen en vijf verdiepingen. Er is een verbindingsgang met woongebouw WoonincPlusVitalis De Horst en Kronehoef. 

Faciliteiten

De residentie heeft een eigen ontmoetingsruimte en mogelijkheid tot het huren van een logeerkamer voor gasten. Voor alle overige faciliteiten (o.a. bar/restaurant, su-permarkt, pedicure) en activiteiten kunt u terecht in woongebouw De Horst/Kronehoef. 

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem en een met keycard beveiligde toegangsdeur. 

Interesse in een huurappartement in Vitalis Residentie De Hoeve?

Voor meer informatie of een inschrijving op de wachtlijst neemt u contact op met de verhuurconsulente Amanda Loosschilder van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Zij is bereikbaar via 06-10419719 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via aloosschilder@woonincplusvitalis.nl

De Hoeve

Imkerstraat
5623 DC
Download plattegrond
Ik heb interesse