De Hoeve
  1. Woningen
  2. Direct te huur
  3. Residentie De Hoeve

Residentie De Hoeve

Het appartement

Dit appartement (type J) is circa 109 m2 groot. Het ligt op de derde etage in het hoge gebouw van De Hoeve. Het is een hoekappartement op het westen en het kijkt uit over de Kloosterdreef. Het appartement heeft één slaapkamer. Bij de woonkamer (35 m2) heeft u nog een mooie grote eetkamer van 27 m2. Verder is er een keuken, badkamer, berging en loggia. 
 
De huurprijs van het appartement per maand: 
 
Kale huur € 1.100,-
 
Woonservicekosten € 65,28
 
Zorgservicekosten € 58,54
 
Servicepakket € 26,67
 
Totale kosten per maand € 1.250,49
 
Parkeren gebeurt op het binnenterrein. U kunt hier op basis van beschikbaarheid een vaste parkeerplaats huren. De kosten voor het een overdekte parkeerplaats zijn €24,- per maand. Een niet overdekte plaats kost €17,- per maand. 
 
Woonservicekosten: hieronder vallen onder meer de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de lift, glasbewassing, tuinonderhoud etc.
 
Zorgservice: 24 uurs mogelijkheid om te alarmeren via een oproepsysteem wat in het appartement hangt en het bieden van eerste hulp. Let op: dit is géén 24 uurs verpleging.
 
Servicepakket: personeelskosten, administratiekosten, gebruikmaking van de faciliteiten zoals bijvoorbeeld een restaurant, lunchroom, fysio, kapper, winkeltje etc.
 
De energiekosten zijn voor eigen rekening.
 
Naast bovengenoemde kosten kiest u zelf een provider voor gas/water/licht/telefonie en internet. Elk appartement heeft zijn eigen meterkast.

Residentie De Hoeve

Residentie De Hoeve is gelegen op de hoek Kloosterdreef-Imkerstraat in Woensel-Zuid. Het ligt op loopafstand van de Woenselse Markt met zijn gezellige winkeltjes. Perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.
 
Residentie De Hoeve beschikt over 104 huurappartementen verdeeld over 2 woontorens met respectievelijk negen en vijf verdiepingen. Er is een verbindingsgang met woongebouw WoonincPlusVitalis De Horst en Kronehoef. 

Faciliteiten

De residentie heeft een eigen ontmoetingsruimte en mogelijkheid tot het huren van een logeerkamer voor gasten. Voor alle overige faciliteiten (o.a. bar/restaurant, supermarkt, pedicure) en activiteiten kunt u terecht in woongebouw De Horst/Kronehoef. 

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem en een met keycard beveiligde toegangsdeur. 

Wilt u wonen in De Hoeve? 

Neem voor meer informatie of een rondleiding contact op met verhuuradviseur Amanda Loosschilder. Zij staat voor u klaar. U bereikt haar op 06-10 41 97 19 of mail naar aloosschilder@woonincplusvitalis.nl.

De Hoeve

Imkerstraat
5623 DC
Download plattegrond
Ik heb interesse