Wilgenhof
  1. Woningen
  2. Direct te huur
  3. Residentie Wilgenhof

Residentie Wilgenhof

Appartement

Dit 3-kamer appartement van circa 90 m2 ligt op de tweede verdieping van Residentie Wilgenhof. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een volwaardige keuken, een badkamer ée een ruim balkon op het zuiden. De woonkamer kijkt uit op het aangrenzende grasveld in de wijk. Er zijn twee bergingen. Een in het appartement en één in de parkeerkelder. 
 
Kale huurprijs €1.460,00 per maand excl. € 223,83 woon-, zorg- en servicekosten
 
Een eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeerkelder kost € 53,- per maand. 
 
Woonservicekosten: hieronder vallen onder meer de schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes, de lift, glasbewassing, tuinonderhoud etc.
 
Zorgservice: 24 uurs mogelijkheid om te alarmeren via een oproepsysteem wat in het appartement hangt en het bieden van eerste hulp  De zorgservice is geen 24 uurs verpleging.
 
Servicepakket: personeelskosten, administratiekosten, gebruikmaking van de faciliteiten zoals bijvoorbeeld een restaurant en receptie. 
 
Naast bovengenoemde kosten zijn de energiekosten voor eigen rekening. U sluit zelf een contract voor gas/water/licht/telefonie en internet. Dit appartement heeft een eigen meterkast. U betaalt uw eigen verbruik. 
 

Residentie Wilgenhof

Residentie Wilgenhof ligt zeer centraal, vlakbij het Parktheater, het stadswandelpark en het centrum van Eindhoven. Het beschikt over 39 huurappartementen, verdeeld over 4 etages. Er is een overdekte verbindingsgang met woon- en zorglocatie Wilgenhof. 

Faciliteiten

De Residentie beschikt over een ondergrondse parkeergarage. In woongebouw Wilgenhof kunt u (tegen een kleine vergoeding) aan diverse activiteiten deelnemen en van faciliteiten (o.a. restaurant met buitenterras, bruin café, een bibliotheek en diverse winkeltjes) gebruik maken. 

Veiligheid en comfort 

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem en een met keycard beveiligde toegangsdeur. 

Interesse in dit huurappartement in Residentie Wilgenhof?

Voor meer informatie neemt u contact op onze verhuurconsulent Amanda Loosschilder van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Zij is bereikbaar via 06-10419719 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via aloosschilder@woonincplusvitalis.nl

Wilgenhof

Schalmstraat
5614 AR
Download plattegrond
Ik heb interesse