Antonius
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Antonius

Antonius

Woonvorm: Compleet

Zelfstandig wonen in Antonius

In Antonius is alles erop gericht om u op een comfortabele en verantwoorde manier een fijne oude dag te bezorgen. Net als in andere Compleet locaties biedt Antonius een ruim aanbod aan(zorg)diensten en verschillende faciliteiten. Antonius is echter ook uniek. U kunt hier namelijk mogelijk met voorrang een woning krijgen als u een indicatie heeft voor:

-         huishoudelijke zorg

-         begeleiding dag en/of individueel

-         persoonlijke verzorging of

-         verpleging

Een kleinschalig woongebouw met gemoedelijke sfeer

Antonius ligt midden in kerkdorp Acht in de gemeente Eindhoven. In dit kleinschalige woonzorggebouw heerst een gemoedelijke sfeer en fijne ambiance. De entree is het gezellige hart én de ontmoetingsplaats van Antonius. Hier vindt u de recreatieruimte en het restaurant ‘de Amstel’.  Bewoners en hun gasten kunnen hier terecht voor een kopje koffie of thee en een warme maaltijd. In Antonius is veel aandacht voor bewegen en actief bezig zijn. De activiteitenbegeleiding, bijgestaan door een grote groep vrijwilligers, organiseert dagelijks activiteiten in de recreatieruimte. Een mooie grote binnentuin, winkeltje voor dagelijkse boodschappen, pedicure en kapsalon zijn extra faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Sint Annaklooster levert de zorg

Antonius heeft naast zorgappartementen een verpleegafdeling, 79 sociale huurwoningen en -appartementen. Dit zijn zelfstandige woningen voor maximaal twee personen. Antonius is een zogenaamde Compleet locatie. Hier wonen bewoners zelfstandig en kunnen rekenen op extra voorzieningen en services op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Deze zorgdiensten levert Sint Annaklooster en kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwachts verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

Personenalarmering is een standaard voorziening

Dit betekent dat u in het geval van een calamiteit, via een persoonlijke alarmknop dag en nacht een zorgmedewerker kunt oproepen. De alarmknop draagt u om uw hals of pols.

Wilt u ook wonen in Antonius?

Heeft u een zorgindicatie? Dan komt u mogelijk met voorrang in aanmerking voor een woning in Antonius. Neem in dat geval contact op met Rob de Hoogen via 06 - 20 49 71 77, 040 - 220 22 65 of rdehoogen@woonincplusvitalis.nl.

Heeft u geen zorgindicatie? Schrijf u dan in via wooniezie.nl. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht als er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U reageert dan zelf als u interesse heeft in de aangeboden woning.

 

Impressie


Antonius

Antonius

Amstelstraat 12 - 110
5626 BH Eindhoven
Interesse in Antonius

Activiteiten


Antonius