Berckelhof
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Berckelhof

Berckelhof

Woonvorm: WoonincPlusVitalis Compleet


Berckelhof, Tongelre

251 huurappartementen (huurprijzen van 400 tot 875 euro kale huur p/mnd) met 1 of 2 slaapkamers

27 zorgwoningen

Faciliteiten en services

Huismeester, mogelijkheid tot het huren van een overdekte parkeerplaats, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals een restaurant/café, tuin met zitjes, ontmoetingsruimte, bibliotheek, kapper, op loopafstand van een gezondheidscentrum.

Wonen in een appartement

In Berckelhof staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. Het woongebouw telt 251 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers en 27 zorgwoningen. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. En als u wilt, kunt u gebruik maken van extra faciliteiten zoals een groot restaurant met royaal terras, waar bewoners en buurtbewoners van harte welkom zijn. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, deelnemen aan georganiseerde lunches of andere activiteiten. Daarnaast beschikt het woongebouw over een eigen bibliotheek, een kapsalon en een (wijk)gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek. De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. En vanaf het moment dat u zelf wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel.

Ontmoeten en activiteiten

In Berckelhof vindt u een prachtige, karakteristieke ontmoetingsruimte met glas in lood. Hier kunt u gezellig iets drinken, een potje biljarten of een boek lezen uit de bibliotheek. Tevens vindt u hier het restaurant, waar u lekker en betaalbaar kunt dineren. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van een maaltijdservice. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom.

Een activiteitenteam organiseert een breed scala aan activiteiten in de ontmoetingsruimte. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen. Ook vindt er iedere week een markt plaats in Berckelhof met vers fruit en bloemen.

Wonen en zorg

Bewoners profiteren van de mogelijkheid tot een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Deze zorgdiensten kunnen op basis van een indicatie worden ingezet. In Berckelhof bent u ervan verzekerd dat zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd binnen handbereik zijn. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week omdat uw zorgvraag nu eenmaal niet altijd te plannen is. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

In de buurt

Berckelhof ligt in een kindvriendelijke buurt, dichtbij een (speel)veld en basisschool. Op loopafstand ligt een klein winkelcentrum voor uw dagelijkse boodschappen. Wie graag wat verder eropuit gaat, kan de bus naar het centrum pakken. Deze stopt voor de deur van Berckelhof. Hiermee bent u zo op het Centraal Station of in de binnenstad van Eindhoven. Dankzij de nabijgelegen rondweg zijn ook uitvalswegen snel bereikbaar.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Actualiteiten


Berckelhof

21 t/m 29 oktober Dutch Design Week bij WoonincPlusVitalis Berckelhof

12-10-2017 Berckelhof

Onder de naam Zilver G’oud dagelijks bij WoonincPlusVitalis Berckelhof gratis workshops van 14.00 tot 16.00 uur én een expositie van 30 exposanten. We nemen u mee in het proces, de ontwikkeling, en de creativiteit van social design. Deelname aan de workshops is gratis en u hoeft zich niet in te schrijven. Ook de expositie is gratis te bezoeken.

 Lees meer

20 t/m 28 okt. DutchDesignWeek bij WoonincPlusVitalis Berckelhof

18-10-2018 Berckelhof

WoonincPlusVitalis  Berckelhof doet alweer voor de 5e keer mee aan DDW. Wat de expositie op deze locatie zeker bewijst, is dat design verder gaat dan een mooi ontworpen stoel of een bijzonder jurkje. Design speelt steeds meer een rol in het dagelijks leven en de kwaliteit daarvan.

Impressie


Berckelhof

Berckelhof

Gen. Cronjéstraat 3
5642 MH Eindhoven
Interesse in Berckelhof

“Toen ik hier binnen kwam, was ik meteen verkocht”

Mevrouw en meneer Van Lochem
Lees het verhaal

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Berckelhof

Woonvorm


Berckelhof | WoonincPlusVitalis Compleet
Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)