Brabantia
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Brabantia

Brabantia

Woonvorm: Extra

Op het terrein van de voormalige Brabantiafabrieken ligt Brabantia. Dit appartementencomplex bestaat uit 59 appartementen verdeeld over 3 woonlagen. Brabantia is speciaal bestemd voor huurders vanaf 55 jaar. De verschillende appartementen hebben een woonoppervlakte tussen de 80 en 90 m2. Elk appartement beschikt over een binnen berging én een  berging in de kelder van het complex. Alle verdiepingen zijn per lift bereikbaar.

Brabantia heeft een ruime en modern ingerichte ontmoetingsruimte. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd en kunt u (tegen betaling) gezellig iets drinken. Bewoners kunnen gebruik maken van de dagelijkse welzijnscontroleronde. Ook bieden wij een veilig video- en toegangscontrolesysteem, waarmee u precies ziet wie u binnenlaat. U huurt verplicht een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Het gebouw wordt beheerd door een huismeester. Hij houdt houdt toezicht op het woongebouw en directe omgeving.

Brabantia ligt vlakbij het park, naast rivier de Tongelreep en op loopafstand van het winkelcentrum in Aalst. Via de Eindhovenseweg bent u zo op de snelweg en het centrum van Eindhoven.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Brabantia

Brabantia

Chromerij -
5583 HH Waalre
Interesse in Brabantia

Activiteiten


Brabantia