Brunswijck
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Brunswijck

Brunswijck

Woonvorm: Intensieve Zorg

In het recent gemoderniseerde Brunswijck wordt hard gewerkt om zorg- en dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van bewoners en bezoekers. Zoals de architectuur van het gebouw uitdrukt, staan een goed leven, openheid en toegankelijkheid centraal in Vitalis Brunswijck.  Bewoners en omwonenden treffen elkaar op Het Plein voor een kopje koffie, een borreltje of een hapje. Het Plein fungeert ook elke week als theater. Behalve steeds wisselende exposities, staat er regelmatig een concert, musical of modeshow op het programma.

De locatie ligt midden in een moderne woonwijk, pal tegenover een groot winkelcentrum met gezellige terrasjes, restaurants en een weekmarkt, waar regelmatig braderieën en optredens worden gehouden. De busverbindingen zijn perfect.

Vitalis Brunswijck biedt:

Revalidatie

Verpleegd wonen (somatiek)

 

Voor meer informatie over Vitalis intensieve zorg voor ouderen https://www.vitalisgroep.nl/intensieve-zorg

Meer informatie over Vitalis Brunswijck?

Neem contact op met een zorgadviseur bij het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Bereikbaar via 040 – 220 22 02  (menukeuze optie 2) of info@woonincplusvitalis.nl. Ze luisteren naar uw wensen en behoeften en informeren u graag over de zorgmogelijkheden binnen Vitalis Woonzorg Groep. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Impressie


Brunswijck

Brunswijck

Gen. Bradleylaan 1
5623 KM Eindhoven
Interesse in Brunswijck

Activiteiten


Brunswijck