Cees van Lienden
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Cees van Lienden

Cees van Lienden

Woonvorm: Extra

Eindhoven, Eckart, Woensel Noord

125 huurappartementen met 1 slaapkamer.

Voorzieningen en services

Huismeester, ontmoetingsruimte, maaltijdservice, pedicure, wasserette, logeerkamer, video- en toegangscontrolesysteem, welzijnsronde en persoonlijke alarmering, oplaadpunt scootmobiel en organisatie van dagelijkse activiteiten.

Lees meer

Veilig en comfortabel wonen

WoonincPlusVitalis Cees van Lienden staat van oudsher  bekend als een ‘bescherm wonen’ gebouw. In de Cees van Lienden staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn per lift bereikbaar. Als u wilt, kunt u gebruik maken van de ontmoetingsruimte waar u kunt genieten van een heerlijke kop koffie en deelnemen aan activiteiten. Bewoners hebben een eigen berging en parkeren op het afgesloten parkeerterrein bij het gebouw. In de Cees van Lienden zijn ook een wasserette en drie logeerkamers aanwezig.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt voor de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. Daarnaast kunnen bewoners bij de huismeester terecht voor het doorgeven van reparatieverzoeken.

Ontmoeten en activiteiten

In Cees van Lienden vindt u een ruime, modern ingerichte ontmoetingsruimte. Hier kunt u gezellig iets drinken, meedoen met een activiteit, biljarten of de krant lezen. Bewoners én buurtbewoners zijn hier van harte welkom.

Een team van vrijwilligers organiseert diverse activiteiten. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen.

Extra service en zorg dichtbij

Vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. Ook zorg en dienstverlening aan huis is mogelijk. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging of behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en diëtetiek vanuit Vitalis Wijkzorg.  In de Cees van Lienden is het mogelijk voor bewoners en buurtbewoners om vijf dagen in de week (tegen betaling) deel te nemen aan de maaltijdservice.

In de buurt

Cees van Lienden ligt in de woonwijk Eckart met een gezondheidscentrum en meerdere winkelcentra in de buurt. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u naar winkelcentrum Vaartbroek of winkelcentrum Orion. Net buiten de wijk vindt u het grote Winkelcentrum Woensel met meer dan 100 winkels en voorzieningen. Aan de overkant van de weg ligt Gezondheidscentrum Airborne met onder andere een apotheek en huisartsen.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

.

Impressie


Cees van Lienden

Cees van Lienden

Venuslaan 791
5632 HW Eindhoven
Interesse in Cees van Lienden

Activiteiten


Cees van Lienden