Chassé Staete / Van Merlenstaete
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Chassé Staete / Van Merlenstaete

Chassé Staete / Van Merlenstaete

Woonvorm: Extra

Eindhoven, Generalenbuurt, Woensel-Zuid

117 huurappartementen met 1 slaapkamer en hobbykamer

Voorzieningen en services

Huismeester, binnendoor gang met revalidatiecentrum Brunswijck met uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals de ontmoetingsruimte Het Plein voor een kopje koffie, borrel of hapje, een warme maaltijd, kapper, pedicure en organisatie van dagelijkse activiteiten.

Veilig en comfortabel wonen

Tegenover Winkelcentrum Woensel, direct aan revalidatiecentrum Brunswijck ligt Chassé Staete met 117 huurappartementen. In Chassé Staete staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn bereikbaar per lift. Als u wilt, kunt u gebruik maken van de faciliteiten van revalidatiecentrum Brunswijck. Bewoners kunnen een vaste parkeerplaats huren op het afgesloten parkeerterrein bij het gebouw.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt voor de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. Daarnaast kunnen bewoners bij de huismeester terecht voor het doorgeven van reparatieverzoeken.

Ontmoeten en activiteiten

Als bewoner van Chassé Staete kunt u binnendoor naar Brunswijck. Hier vindt u het Plein met meerdere faciliteiten waar u (tegen betaling) gebruik van kunt maken, zoals een restaurant, kapper en pedicure. Op het Plein kunt u genieten van een heerlijke kop koffie of een warme maaltijd. Ook kunt u hier regelmatig deelnemen aan georganiseerde activiteiten. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen.

Extra service en zorg dichtbij

Vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. Ook zorg en dienstverlening aan huis is mogelijk. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging of behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en diëtetiek vanuit Vitalis Wijkzorg. 

In de buurt

Chassé Staete ligt zeer centraal met veel faciliteiten in de directe omgeving. Zoals Winkelcentrum Woensel met meer dan 100 winkels en voorzieningen en het Catharina Ziekenhuis. En reizen met het openbaar vervoer wordt gemakkelijker en sneller vanaf het nieuwe HOV-busstation richting het ziekenhuis aan de andere zijde van De Grijze Generaal.   

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

 

 

Impressie


Chassé Staete / Van Merlenstaete

Chassé Staete / Van Merlenstaete

Generaal Chassélaan/ Van Merlenstraat -
5623 KP Eindhoven
Interesse in Chassé Staete / Van Merlenstaete

Activiteiten


Chassé Staete / Van Merlenstaete