De Blinkerd
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. De Blinkerd

De Blinkerd

Woonvorm: Extra

Eindhoven, Grasrijk, Meerhoven

115 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers.

Voorzieningen en services

Huismeester, ontmoetingsruimte met terras, video- en toegangscontrolesysteem, welzijnsronde, logeerkamer, oplaadpunt scootmobiel, bibliotheek en servicepunt van Bibliotheek Eindhoven en organisatie van dagelijkse activiteiten.

Lees meer

Veilig en comfortabel wonen

WoonincPlusVitalis De Blinkerd in de nieuwbouwwijk Meerhoven telt in totaal 115 huurappartementen, verdeeld over twee woongebouwen. In De Blinkerd staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement met stadsverwarming speciaal voor senioren. Als u wilt, kunt u gebruik maken van het Zeecafé, de ontmoetingsruimte in De Blinkerd. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie en deelnemen aan activiteiten.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt voor de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. Daarnaast kunnen bewoners bij de huismeester terecht voor het doorgeven van reparatieverzoeken.

Ontmoeten en activiteiten

Uniek aan De Blinkerd is het Zeecafé op de begane grond: een ruime, moderne ingerichte ontmoetingsruimte met een eigen bibliotheek. In de ontmoetingsruimte kunt u gezellig iets drinken, meedoen met een activiteit, biljarten of de krant lezen. Bewoners én buurtbewoners zijn hier van harte welkom.

Een team van vrijwilligers organiseert diverse activiteiten. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen.

Extra service en zorg dichtbij

Vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. Ook zorg en dienstverlening aan huis is mogelijk via een thuiszorgorganisatie. De adviseurs in het klantencentrum van WoonincPlusVitalis kunnen u informeren over de mogelijkheden.    

In de buurt

Dichtbij De Blinkerd ligt het centrum van Meerhoven met diverse winkels en voorzieningen. Iets verderop vindt u het landschapspark Meerland met een grootte van maar liefst 60 hectare. Daar is een weide met koeien, een speelweide en water. De binnenstad van Eindhoven en het Centraal Station zijn met openbaar vervoer goed bereikbaar dankzij de bushalte voor de deur.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

.

Actualiteiten


De Blinkerd

Zeecafé in Meerhoven, om jaloers op te zijn

30-08-2016 De Blinkerd

Veel bewonersverenigingen zouden jaloers kunnen worden als bij het binnekomen in het Zeecafé aan de Graskant in Meerhoven. Een ontmoetingsruimte van het formaat gymzaal, compleet met biljart, bar, professionele keuken en een kleine bibliotheek.

Impressie


De Blinkerd

De Blinkerd

Graskant 11
5658 JC Eindhoven
Interesse in De Blinkerd

Activiteiten


De Blinkerd