De Hagen
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. De Hagen

De Hagen

Woonvorm: Compleet

70 WoonincPlusVitalis huurappartementen, met 1 of 2 slaapkamers

A  71m2     1 slaapkamer en een half open ruimte, als 2e slaapkamer te gebruiken
B  71m2     1 slaapkamer en een half open ruimte, als 2e slaapkamer te gebruiken
C  107m2   2 slaapkamers geen huurtoeslag
D  90m2       2 slaapkamers, dakterras 25 m2 geen huurtoeslag
E  96m2       1 slaapkamer  
F  96m2       2 slaapkamers, dakterras 20 m (passend voor inkomen boven €40.024)

Veilig en comfortabel wonen

WoonincPlusVitalis De Hagen ligt aan de rand van het prachtige Genderpark. In De Hagen staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een ruim comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn bereikbaar per lift. Als u wilt, kunt u via een binnendoor gang gebruik maken van extra faciliteiten in Parc Gender zoals het restaurant of het café. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, lunch en diner en deelnemen aan georganiseerde activiteiten. Daarnaast is er een mini-supermarkt, een kapsalon en Gezondheidscentrum Engelsbergen met onder andere een apotheek en huisartsen.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners.

Ontmoeten en activiteiten

In het naastgelegen Parc Gender vindt u een modern, sfeervol ingericht restaurant en een café waar u gezellig iets kunt drinken, meedoen met een activiteit, biljarten of een krant of boek kunt lezen. Bewoners én buurtbewoners zijn hier van harte welkom. In het restaurant kunt u zeven dagen per week lekker en betaalbaar lunchen en dineren.

Een activiteitenteam organiseert een breed scala aan activiteiten in Parc Gender. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen. Ook vindt er in Parc Gender iedere week een markt plaats met vers fruit en bloemen.

Extra service en zorg dichtbij

In De Hagen woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:
- erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag in het aangrenzende complex aanwezig is.
- in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt, dag en nacht een zorgmedewerker kunt oproepen.
- via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.

Voor dit Zorgservice Arrangement brengt Vitalis maandelijks kosten in rekening Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit de maandelijkse kosten als u woont in De Hagen.

Bewoners genieten van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt hierbij denken aan  hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging, en of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In De Hagen bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de directe nabijheid is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week. Vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel.

In de buurt

De Hagen ligt binnen de rondweg aan de rand van het mooie, groene Genderpark. In het naastgelegen Parc Gender is een mini-supermarkt en een gezondheidscentrum. Vanaf De Hagen bent u snel op de rondweg en uitvalswegen.  

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


De Hagen

De Hagen

Maria van Bourgondiëlaan 8
5616 EE Eindhoven
Interesse in De Hagen

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


De Hagen