De Horst
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. De Horst

De Horst

Woonvorm: WoonincPlusVitalis Compleet

De Horst, Woensel-Zuid

169 huurappartementen, met 1 slaapkamer

14 zorgwoningen

 

Faciliteiten en services

Huismeester, mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op een afgesloten terrein, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals mooie tuin, kapel, een pedicure, kapper, restaurant/café, ontmoetingsruime en logeerkamer, binnendoor verbinding met woongebouw Kronehoef/De Dreef, op loopafstand van de woenselse markt, winkelcentrum woensel en diverse ziekenhuizen in directe omgeving.

Faciliteiten en services

Huismeester, mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op een afgesloten terrein, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals mooie tuin, kapel, een pedicure, kapper, restaurant/café, ontmoetingsruime en logeerkamer, binnendoor verbinding met woongebouw Kronehoef/De Dreef, op loopafstand van de woenselse markt, winkelcentrum woensel en diverse ziekenhuizen in directe omgeving.

Lees meer

 

Ontmoeten en activiteiten bij De Horst

De drie woongebouwen delen samen twee prachtige binnentuinen met een vijver en jeu-de-boulebaan. In de ontmoetingsruimte D’n Hert in Kronehoef kunt u gezellig iets drinken of meedoen met een activiteit. Of biljarten in het café. In het restaurant kunt u lekker en betaalbaar dineren. Bewoners kunnen ook gebruik maken van een maaltijdservice.

Een activiteitenteam organiseert een breed scala aan activiteiten in de ontmoetingsruimte. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen.

Extra service en zorg dichtbij in De Horst

Bewoners profiteren van de mogelijkheid tot een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. In De Horst bent u ervan verzekerd dat zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd binnen handbereik zijn. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

In de buurt van De Horst

De Horst ligt net buiten de rondweg met veel winkels en voorzieningen in de directe omgeving dankzij de Woenselse Markt en de Kruisstraat. De binnenstad van Eindhoven en het Centraal Station zijn met openbaar vervoer goed bereikbaar dankzij de bushalte in de buurt.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

.

Woningaanbod


De Horst
De Horst Te huur

De Horst, Imkerstraat

Woensel-Zuid, Eindhoven

Appartement met 1 slaapkamer, woonkamer, keuken, badkamer met toilet, berging en balkonruimte. Met extra faciliteiten, zorg- en dienstverlening. Kale huurprijs vanaf € 448,57. 
Per direct beschikbaar.

Bekijk details

Actualiteiten


De Horst

Nominatie Meest betrokken bewoner

02-10-2018 De Horst

Jos Beckers is door Wooninc genomineerd voor de verkiezing van Meest betrokken bewoner. Jos woont in WoonincPlusVitalis De Horst, aan de Imkerstraat in Eindhoven. De Horst is een woongebouw voor senioren. De gemiddelde leeftijd is 85 jaar. Voor veel bewoners is de renovatie dan ook erg impactvol. Samen met de klankbordgroep zorgt Jos ervoor dat de belangen van de oudere huurders goed behartigd worden.

Collectie Van Abbe 'on tour' vanaf 3 februari bij WoonincPlusVitalis De Horst/Kronehoef

02-01-2019 De Horst

Vanaf het najaar van 2018 gaan er 14 topstukken uit de collectie van het Van Abbemuseum in een estafettetentoonstelling bij zeven woon(zorg) locaties langs. Hoogwaardige replica’s van kunstwerken van onder andere Picasso, Mondriaan, Van Doesburg, Warhol en Lissitzky vormen een tijdelijk Van Abbemuseum op locatie en bereiken zo meer dan 3000 ouderen, medewerkers en vrijwilligers. Tijdens de duur van de tentoonstellingen zijn er verschillende verdiepende activiteiten voor bewoners en hun dierbaren, medewerkers en vrijwilligers.

Weer verhuur appartementen De Horst

10-03-2019 De Horst

Einde in zicht
Na een intensieve periode van verbouwen, is het einde bijna in zicht. De verwachting is dat in april 2019 het onderhouds- en verbeterplan van De Horst wordt voltooid. De Horst is dan duurzamer, gebruiksvriendelijker en beter geschikt voor zorgverlening.

Gezellig en goedkoop ontbijten in WoonincPlusVitalis De Horst/Kronehoef

01-02-2019 De Horst

Niet alleen de bewoners van WoonincPlusVitalis De Horst/Kronehoef maar iedereen is op maandagmorgen welkom bij het woonzorg-complex  aan de Kronehoef voor een ontbijtbuffet. Doel van het gezamenlijke ontbijt voor bewoners en buurtbewoners is de onderlinge contacten bevorderen en om de verbinding met de buurt te zoeken.

Impressie


De Horst

De Horst

Imkerstraat 6
5623 DC Eindhoven
Interesse in De Horst

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


De Horst

Woonvorm


De Horst | WoonincPlusVitalis Compleet
Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)