Floraplein
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Floraplein

Floraplein

Woonvorm: Basis

Renovatie in plaats van sloop en nieuwbouw Floraplein 

De woningen aan het Floraplein worden gerenoveerd. In plaats van sloop en nieuwbouw maakt Wooninc. een plan van aanpak om de woningen te renoveren. 
 
Ontwikkelingen
Er is sinds kort nieuwe wet- en regelgeving voor nieuwbouw. Zo zijn er nadelige fiscale maatregelen, hogere duurzaamheidseisen en hebben we te maken met de stikstof-problematiek. Tevens is er sprake van een enorme stijging in bouwkosten. Dit alles heeft grote financiële gevolgen voor het nieuwbouwplan. Daarom heeft Wooninc. het nieuwbouwplan Floraplein opnieuw uitvoerig bekeken en kiezen ze ervoor de woningen te renoveren. 
 
Planning renovatie
Op dit moment wordt hard gewerkt aan een nieuw plan van aanpak. Zoals het er nu naar uitziet, wordt eind 2020 gestart met de renovatiewerkzaamheden. Wooninc. gaat de woningen verduurzamen, alle woningen krijgen een nieuwe badkamer, toilet en keuken en de buitenzijde van de woningen wordt aangepakt. Er komt geen lift of ontmoetingsruimte in het gerenoveerde gebouw en de woningen zijn geschikt voor alle leeftijden.
 
Wooninc. verwacht de planning in het voorjaar van 2020 duidelijk te hebben. Naar verwachting zijn de renovatiewerkzaamheden medio 2022 klaar. De laatste informatie vindt u terug op onze www.wooninc.nl..
 
Seniorengebouw
Wilt u nu of in de toekomst verhuizen naar een woongebouw voor senioren? Neem dan contact met ons op via 040 220 22 02 of info@woonincplusvitalis.nl. Op www.woonincplusvitalis.nl vindt u meer informatie over senioren woongebouwen bij u in de buurt.  

Impressie


Floraplein

Floraplein

Floraplein -
5644 JS Eindhoven
Interesse in Floraplein

“Hier zit ik op mijn plek”

Helga & Eric van den Hurk
Lees het verhaal

Activiteiten


Floraplein