Genderstate
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Genderstate

Genderstate

Woonvorm: Residentieel

Vitalis Residentie Genderstate is een ideale plek om te wonen. Het ligt in een groene omgeving en maakt deel uit van Parc Gender. Bovendien is het goed bereikbaar via de uitvalswegen en het openbaar vervoer. De residentie bestaat uit 2 gebouwen Genderstate I en Genderstate II met elk 22 ruime en comfortabele huurappartementen. Onder de gebouwen ligt een parkeergarage waar u een parkeerplaats kunt huren. 

Faciliteiten 

Residentie Genderstate heeft een eigen ontmoetingsruimte, ‘Vijverzicht’ genaamd. Tevens zijn er diverse voorzieningen zoals een bar/restaurant, supermarkt, kapsalon in het naast gelegen woonzorgcentrum Engelsbergen. Bereikbaar via een binnendoorgang. Naast Vitalis Engelsbergen bevindt zich ook een gezondheidscentrum met onder andere huisartsen en een apotheek. 

Veiligheid en comfort 

In de appartementen van de Residentie speelt domotica een belangrijke rol. Denk hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een alarmeringssysteem om zorgverleners te waarschuwen, en een met keycard beveiligde toegangsdeur.

De appartementen 

De vloeroppervlakte van de appartementen varieert van 71 m2 tot 160 m2, exclusief loggia of dakterras. De appartementen beschikken over een ruime woonkamer met een gesloten serre. Afhankelijk van het type appartement is er een aparte eetkamer en zijn er één of twee slaapkamers. De hoofdslaapkamer heeft een rechtstreekse verbinding met de badkamer. Het appartement is uitgerust met een compleet ingerichte keuken, voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en een koelvriescombinatie. 

Zorg op maat

In Residentie Genderstate is een goed opgeleid zorgteam van Vitalis actief. Indien u behoefte heeft aan verzorging of verpleging, dan ik er professionele begeleiding vanuit Residentie Genderstate. We stemmem samen met u af welke zorg wenselijk of nodig is. 

Huurprijzen

U huurt in Residentie Genderstate een appartement vanaf € 1.005 en € 1.780 kale huur per maand.  De woonservicekosten zijn € 170 per maand. 
 
 
 
Lees op https://www.residentie-genderstate.nl/ meer over de diensten en faciliteiten in Residentie Genderstate. Ook het actuele huuraanbod vindt u hier.

Interesse in een huurappartement in Vitalis Residentie Genderstate? 

Voor meer informatie of een inschrijving op de wachtlijst neemt u contact op onze verhuurconsulent Amanda Loosschilder van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Zij is bereikbaar via 06-10419719 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via aloosschilder@woonincplusvitalis.nl

Impressie


Genderstate

Genderstate

Maria van Bourgondiëlaan 8
5616 EE Eindhoven
Interesse in Genderstate

Activiteiten


Genderstate