Gennep
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Gennep

Gennep

Woonvorm: Residentieel

Vitalis Residentie Gennep is gelegen in Stratum, vlakbij zwemcentrum De Tongelreep aan de rand van natuurgebied Genneper Parken. Dus vlakbij de natuur en tóch perfect bereikbaar via de uitvalswegen of het openbaar vervoer. 
Residentie Gennep heeft 42 huurappartementen verdeeld over 13 woonlagen met op elke woonlaag 4 appartementen. Het gebouw heeft een binnendoorverbinding met revalidatie- en zorgcentrum Vitalis Wissehaege. U kunt gebruik maken van alle voorzieningen (o.a. restaurant/café, winkeltjes) die hier geboden worden. De Residentie beschikt over een ondergrondse parkeergarage en fietsenstalling.  Er is een huismeester actief, die toezicht houdt op het woongebouw en de directe omgeving.

Faciliteiten 

In de directe omgeving is (in Vitalis Wissehaege en WoonincPlusVitalis Kortonjo) een uitgebreid aanbod van voorzieningen (o.a. bar/restaurant met buitenterras, een supermarkt, kapsalon, schoonheidsspecialiste, cadeauwinkel, kledingwinkel). Regelmatig houden enkele huisartsen en een apotheek uit Eindhoven spreekuur in nabijgelegen woongebouw Kortonjo.

Veiligheid en comfort 

In de appartementen van de residentie speelt domotica een belangrijke rol. Domotica zijn elektrische toepassingen die het leven veraangenamen en de beveiliging optimaliseren. Denk hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een alarmeringssysteem om zorgverleners te waarschuwen en een met keycard beveiligde toegangsdeur. 

De appartementen 

De vloeroppervlakte van de appartementen varieert van 125 tot 180 m2 excl. loggia of dakterras. Er is keuze uit vijf type appartementen die variëren in ligging, oppervlakte en indeling. 

Zorg op maat

In Residentie Gennep is een goed opgeleid zorgteam van Vitalis actief. Indien u behoefte heeft aan verzorging of verpleging, dan ik er professionele begeleiding vanuit Residentie Gennep. We stemmem samen met u af welke zorg wenselijk of nodig is. 

Huurprijzen 

Huurprijzen voor Residentie Gennep starten van € 1.615,- tot € 2.200,-kale huur per maand. De servicekosten en woonzorgservicekosten bedragen € 120,- per maand. 
 
Lees op residentie-gennep meer over de diensten en faciliteiten in Residentie Gennep. Ook het actuele huuraanbod vindt u hier.  

Interesse in een huurappartement in Vitalis Residentie Gennep? 

Voor meer informatie of een inschrijving neemt u contact op met verhuuradviseur Simone Verkuijlen van Stayinc. Zij is bereikbaar via 040-2202821of 06-15876355 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via sverkuijlen@stayinc.nl

Impressie


Gennep

Gennep

Herman Gorterlaan 310
5644 SR Eindhoven
Interesse in Gennep

Activiteiten


Gennep