De Hagen
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. De Hagen

De Hagen

Woonvorm: WoonincPlusVitalis Compleet

Gestel, Eindhoven

70 huurappartementen, met 1 of 2 slaapkamers

A  71m2     1 slaapkamer en een half open ruimte, als 2e slaapkamer te gebruiken
B  71m2     1 slaapkamer en een half open ruimte, als 2e slaapkamer te gebruiken
C  107m2   2 slaapkamers geen huurtoeslag
D  90m2       2 slaapkamers, dakterras 25 m2 geen huurtoeslag
E  96m2       1 slaapkamer  
F  96m2       2 slaapkamers, dakterras 20 m (passend voor inkomen boven €36.165,00)

Faciliteiten en services

Huismeester, mogelijkheid tot het huren van parkeerplek, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis aanwezig, uitgebreide faciliteiten en activiteiten in nabij gelegen woongebouw Engelsbergen, op loopafstand van het Genderpark.

Lees meer

Veilig en comfortabel wonen

WoonincPlusVitalis De Hagen ligt aan de rand van het prachtige Genderpark. In De Hagen staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een ruim comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn bereikbaar per lift. Als u wilt, kunt u via een binnendoor gang gebruik maken van extra faciliteiten in Parc Gender zoals het restaurant of het café. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, lunch en diner en deelnemen aan georganiseerde activiteiten. Daarnaast is er een mini-supermarkt, een kapsalon en Gezondheidscentrum Engelsbergen met onder andere een apotheek en huisartsen.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners.

Ontmoeten en activiteiten

In het naastgelegen Parc Gender vindt u een modern, sfeervol ingericht restaurant en een café waar u gezellig iets kunt drinken, meedoen met een activiteit, biljarten of een krant of boek kunt lezen. Bewoners én buurtbewoners zijn hier van harte welkom. In het restaurant kunt u zeven dagen per week lekker en betaalbaar lunchen en dineren.

Een activiteitenteam organiseert een breed scala aan activiteiten in Parc Gender. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen. Ook vindt er in Parc Gender iedere week een markt plaats met vers fruit en bloemen.

Extra service en zorg dichtbij

Bewoners profiteren van de mogelijkheid tot een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. In De Hagen bent u ervan verzekerd dat zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd binnen handbereik zijn vanuit Parc Gender. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er in de directe omgeving vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

In de buurt

De Hagen ligt binnen de rondweg aan de rand van het mooie, groene Genderpark. In het naastgelegen Parc Gender is een mini-supermarkt en een gezondheidscentrum. Vanaf De Hagen bent u snel op de rondweg en uitvalswegen.  

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


De Hagen

De Hagen

Maria van Bourgondiëlaan 8
5616 EE Eindhoven
Interesse in De Hagen

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


De Hagen

Woonvorm


De Hagen | WoonincPlusVitalis Compleet
Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)