Vonderhof
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Vonderhof

Vonderhof

Woonvorm: Compleet

34 WoonincPlusVitlais huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers

Zelfstandig wonen

In de rustige wijk Vonderkwartier, dichtbij het stadscentrum, ligt het sfeervolle woongebouw Vonderhof. Van hieruit kunt u volop genieten van de bruisende binnenstad van Eindhoven. Alle denkbare voorzieningen zijn immers binnen handbereik. Zelfstandig wonen staat bij Vonderhof centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren.  Bewoners kunnen een vaste parkeerplaats huren op het parkeerterrein bij het gebouw. 

Op de begane grond van Vonderhof vindt u diverse voorzieningen zoals een restaurant, wasserette, kapper en pedicure. Vonderhof staat bekend om de gezellige onderlinge sfeer tussen de bewoners en het brede activiteitenaanbod. 
 
De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning en het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. 

Ontmoeten

Op de begane grond vindt u het restaurant de VonderSalon. Het is zeer licht en biedt uitzicht op het levendige kruispunt. Hier kunt u terecht voor een lunch en ook een avondmaaltijd.  In de modern ingerichte, ruime ontmoetingsruimte van Vonderhof kunt u gezellig iets drinken, meedoen aan een activiteit of de krant lezen. Bewoners én ook buurtbewoners zijn hier van harte welkom.   
 
Een team van vrijwilligers organiseert diverse activiteiten in Vonderhof. Deze zijn gericht op: sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Gedurende het jaar vinden er diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen.  

In de buurt

Vonderhof ligt zeer centraal, Vlakbij bevindt zich de stadsbibliotheek en op slechts vijf minuten rijden ligt het Centraal Station. Dichtbij stoppen meerdere bussen die u naar het centrum brengen, waar u een zeer ruime keuze hebt aan terrasjes, restaurants en veel diverse winkels.  

Extra service en zorg dichtbij in Vonderhof 

Bewoners profiteren van de aanwezigheid van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. In Vonderhof bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd binnen handbereik zijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week. 
 
Als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwachts verandert, biedt de locatie (met indicatie) vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Woningaanbod


Vonderhof
Vonderhof Te huur

Vonderhof

Centrum, Eindhoven

2-kamerappartement Bernhardplaats 

Dit appartement van circa 60 m2 ligt op de 3e etage van Vonderhof. Het heeft 1 slaapkamer en een half open keuken. De keuken werd onlangs vernieuwd. Vanuit de loggia kijkt u uit op de Vonderweg. 

Huurprijs € 633,25 excl. woonservicekosten € 184,28 en zorgservicekosten € 114,99

Bekijk details

Impressie


Vonderhof

Vonderhof

Bernardplaats 1
5616 TG Eindhoven
Interesse in Vonderhof

Activiteiten


Vonderhof