Hoevenakkers
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Hoevenakkers

Hoevenakkers

Woonvorm: Basis

 

Woongebouw Hoevenakkers telt 38 zelfstandige grondgebonden woningen (bungalows) met 1 of 2 slaapkamers. Elk met een voor- en achtertuin met terras en een eigen entree (voordeur).  Ook zijn er 50 (etage) appartementen met 2 slaapkamers en een balkon of terras.  De woningen zijn bedoeld voor huurders van 55 jaar en ouder.  

Bewoners van de appartementen bereiken hun voordeur via de centrale ingang van het gebouw. Zij parkeren hun fiets in een van de twee afsluitbare fietsenstallingen. Bewoners van de bungalows stallen hun fiets in de eigen berging. Er is een aparte stalling voor scootmobielen.  

Rondom het gebouw zijn voldoende parkeermogelijkheden voor uw auto.  

Een huismeester is op vaste dagen en tijden aanwezig. Hij is het aanspreekpunt voor de bewoners.  Ook houdt hij  toezicht op het woongebouw en de directe omgeving.

Hoevenakkers ligt in een groene, parkachtige omgeving in het kerkdorp Waalre. De dorpskern en een winkelcentrum liggen dichtbij.  Het complex is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer.  

Woongebouw Hoevenakkers is gescheiden van het verpleeghuis Hoevenakkers. Zelfstandige huurders maken geen gebruik van de voorzieningen van het verpleeghuis. 

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Hoevenakkers

Hoevenakkers

De Hoevenakkers -
5581 AR Waalre
Interesse in Hoevenakkers

Activiteiten


Hoevenakkers