Sele
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Sele

Sele

Woonvorm: Extra

 

Het woongebouw

Wooncomplex Sele in Veldhoven telt 60 appartementen met elk één slaapkamer, een inpandige berging en een klein terras of balkon. In de ontmoetingsruimte kunnen bewoners deelnemen aan activiteiten en gezellig samen zijn met hun bezoek en of met andere bewoners. In het restaurant van Sele is een SWOVE (Stichting Welzijn Ouderen Veldhoven) eetpunt. Van maandag t/m vrijdag kunnen bewoners en ook inwoners van Veldhoven hier gezamenlijk een warme maaltijd eten.  

Sele heeft een prachtige achtertuin met twee jeu de boules banen en een belevingstuin. Aan de achterzijde van het complex bevindt zich het eigen parkeerterrein. 

Er is ook een centrale fietsenstalling. Deze is uitgerust met een oplaadpunt van elektrische fietsen. Voor scootmobielen zijn er drie stal – en oplaadpunten. 

In de buurt

Om de hoek ligt het oude dorpscentrum van Zeelst. U vindt hier winkels, horeca, een gezondheidscentrum en het gemeenschapshuis van Zeelst.  Eindhoven en Veldhoven zijn met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte ligt tegenover de centrale entree. 

Wonen en zorg

Vanuit Zorgaanbieder Oktober is in Sele een thuiszorgteam actief.  Bewoners kunnen op basis van indicatie en beschikbaarheid gebruik maken van de zorg- en dienstverlening van dit team.  U kunt hierbij denken aan verpleging, verzorging, begeleiding en huishoudelijke hulp. 

  

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Sele

Sele

Sele -
5502 NC Veldhoven
Interesse in Sele

Activiteiten


Sele