't Lint
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. 't Lint

't Lint

Woonvorm: WoonincPlusVitalis Compleet

't Lint, Stratum

75 appartementen, met 1 slaapkamer

Faciliteiten en services

Huismeester, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24-uurs zorg aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten bij het naastgelegen Kortonjo zoals een restaurant/cafe, tuin met zitjes en jeu de boulesbaan, supermarkt, bloemist, apotheek, huisartsenpost en logeerkamer, op loopafstand van het natuur- en recreatiegebied Genneper Parken en revalidatiecentrum Vitalis Wissehaege.

Lees meer

Zorg dichtbij in ‘t Lint

Bewoners profiteren van de mogelijkheid tot een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. In ‘t Lint bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd binnen handbereik zijn. Bij calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week.

En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er in de directe omgeving (met indicatie) vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

Dagcentrum

In Kortonjo en Wissehaege is een kleinschalig dagcentrum, waar we thuiswonende ouderen met (beginnende) dementie of lichamelijke problemen ondersteunen om zolang mogelijk zelfstandig te blijven.

Wonen met zorg 

Wanneer het niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen bieden we in 't Lint bieden cliënten 24- uur zorg aan,. En voor cliënten met dementie is er een aparte kleinschalige zorgafdeling.

*Voor meer informatie over de kosten van zorg en/of benodigde indicaties kun u terecht bij de wijkverpleegkundige op locatie of bij de adviseurs van het klantencentrum.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


't Lint

't Lint

Herman Gorterlaan 1
5644 SB Eindhoven
Interesse in 't Lint

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


't Lint

Woonvorm


't Lint | WoonincPlusVitalis Compleet
Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)