Toversnest
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Toversnest

Toversnest

Woonvorm: WoonincPlusVitalis Extra

Heeze, centrum - in aanbouw

Middenin het centrum van Heeze aan de oude Pastorietuin komt Toversnest. Een nieuw woongebouw met in totaal 77 appartementen, speciaal voor senioren. Het monument d'n Toversnest wordt gerestaureerd en gecombineerd met nieuwbouw. Op de begane grond komt een gezamenlijke ontmoetingsruimte met een binnentuin.  De koopappartementen zijn reeds verkocht. De huurappartementen worden in oktober 2017 opgeleverd.

Veilig en comfortabel wonen

In Toversnest staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement met 1 of 2 (slaap)kamers, speciaal voor senioren. Als u wilt, kunt u gebruik maken van extra faciliteiten zoals de ontmoetingsruimte waar bewoners en buurtbewoners van harte welkom zijn. Zorg op maat is mogelijk dankzij samenwerking met lokale zorgpartners.

Lees meer

In de ontmoetingsruimte kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, deelnemen aan georganiseerde lunches of andere activiteiten. De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. 

In de buurt

Toversnest ligt op een unieke plek middenin het centrum van Heeze. Op een rustige plek met het groen van de oude Pastorietuin aan de achterzijde én aan de voorzijde alle faciliteiten en winkels van het centrum van Heeze.

Planning

De oplevering vindt in oktober 2017 plaats. De verhuur loopt via Wooniezie.nl

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u hulp nodig bij uw inschrijving op Wooniezie of wilt u een persoonlijk advies met één van onze adviseurs, neem dan contact op met het klantencentrum van WoonincPlusVitalis via 040 220 22 02 of het contactformulier. Wij helpen u graag.

Impressie


Toversnest

Toversnest

Jan Deckersstraat 26
5591 HS Heeze
Interesse in Toversnest

Activiteiten


Toversnest

Woonvorm


Toversnest | WoonincPlusVitalis Extra
Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)