De Hoeve
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. De Hoeve

De Hoeve

Woonvorm: Residentieel

Residentie De Hoeve is gelegen op de hoek Kloosterdreef-Imkerstraat in Woensel-Zuid. Het ligt op loopafstand van de Woenselse Markt met zijn gezellige winkeltjes. Perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.

Residentie De Hoeve beschikt over 104 huurappartementen verdeeld over 2 woontorens met respectievelijk negen en vijf verdiepingen. Er is een verbindingsgang met woongebouw WoonincPlusVitalis De Horst en Kronehoef.

Faciliteiten

De residentie heeft een eigen ontmoetingsruimte en mogelijkheid tot het huren van een logeerkamer voor gasten. Voor alle overige faciliteiten (o.a. bar/restaurant, supermarkt, pedicure) en activiteiten kunt u terecht in woongebouw De Horst/Kronehoef.

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem en een met keycard beveiligde toegangsdeur.

De appartementen

De vloeroppervlakte van de appartementen variëren van 68 m2 tot 150 m2 exclusief loggia. Elk appartement beschikt over een ruime woonkamer, een slaapkamer, een badkamer, een keuken, een terras/loggia en een inpandige berging. Een aantal appartementen beschikt over één of twee extra slaapkamers.

Huurprijzen

Huurprijs van € 788 tot € 1.494,- per maand kale huur. De woon/zorgservicekosten bedragen €142 per maand.

Lees op https://residentie-dehoeve.nl/meer over de diensten en faciliteiten in Residentie De Hoeve. Ook het actuele huuraanbod vindt u hier. 

Interesse in een huurappartement in Residentie De Hoeve?

Voor meer informatie of een inschrijving op de wachtlijst neemt u contact op met de verhuurconsulente Amanda Loosschilder van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Zij is bereikbaar via 06-10419719 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via aloosschilder@woonincplusvitalis.nl

Impressie


De Hoeve

De Hoeve

Imkerstraat 2
5623 DC Eindhoven
Interesse in De Hoeve

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


De Hoeve