Wissehaege
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Wissehaege

Wissehaege

Woonvorm: Intensieve Zorg

Wissehaege wordt gekenmerkt door zijn moderne stijlvolle inrichting. De warme kleuren en de sfeervolle lounges met een levendig Atrium, als bruisend hart van het gebouw. U kunt hier gezellig lunchen of aanschuiven voor een diner. Er zijn volop voorzieningen zoals het grand café met buitenterras, de giftshop en de kapsalon. De groene parkachtige omgeving van Vitalis Wissehaege nodigt uit voor een wandeling.

Locatie Wissehaege biedt in een veilige woonomgeving een totaalaanbod aan zorg; 24 uur zorg en behandeling, revalidatiezorg, dagbehandeling en palliatieve zorg.  De zorg is kleinschalig georganiseerd, wij leggen graag het accent daar waar u het meeste behoefte aan heeft.

Vitalis Wissehaege biedt:

Verpleegd wonen
Dementiezorg
Gerontopsychiatrie
Groepswonen
Dagbehandeling
Revalidatie
Hospice

Voor meer informatie over Vitlais intensieve zorg voor ouderen https://www.vitalisgroep.nl/intensieve-zorg

Meer informatie over Vitalis Wissehaege?

Neem contact op met een zorgadviseur bij het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Bereikbaar via 040 – 220 22 02 of info@woonincplusvitalis.nl.  Ze luisteren naar uw wensen en behoeften en informeren u graag over de zorgmogelijkheden binnen Vitalis Woonzorg Groep. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Impressie


Wissehaege

Wissehaege

Herman Gorterlaan 4
5644 SX Eindhoven
Interesse in Wissehaege

Activiteiten


Wissehaege