Petruspark
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Petruspark

Petruspark

Woonvorm: Residentieel

 

Open dag donderdag 16 sept 11.00 en 14.00 uur
 
Bekijk vrijblijvend enkele appartementen en ontdek de heerlijke binnentuin. Tijdens de open dag vertelt een wijkverpleegkundige over de zorgmogelijkheden. Een cultuurmedewerkster informeert u ook over het uitgebreide culturele programma. U bent tussen 11.00 en 14.00 uur welkom. Inschrijven is niet nodig. We zorgen voor een veilige open dag en houden rekening met anderhalve meter afstand.
 
Vitalis Residentie Petruspark ligt net buiten de rondweg in Eindhoven-Noord. En ligt op loopafstand de Woenselse Markt, een winkelgebied met een groot aantal verschillende winkels. Al uw boodschappen doet u dus om de hoek. Petruspark is ook perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer. Het gebouw is opgetrokken in carrévorm rondom een mooie aangelegde binnentuin. Zo ontstaat een heerlijke beschutte buitenruimte die bewoners graag gebruiken. U vindt er zitjes, een jeu de boules baan en een vijverpartij.
 

Faciliteiten & services

Voor het diner bent u dagelijks van harte welkom in het restaurant De Baron. Petruspark heeft verder een receptie, gymruimte en een biljartruimte. Op het gebied van zorg kunt u in Petruspark rekenen op professionele begeleiding. Er is nl. een zorgteam van Vitalis. Zij helpen u graag wanneer u behandeling of zorg nodig heeft. 

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denk hierbij aan een centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem, elektrische deuren in de gangen en een met keycard beveiligde toegangsdeur. Iedere etage heeft via de lift en trap direct toegang tot de parkeergarage en bergingen in het souterrain.

De appartementen

De woonoppervlakte van de appartementen variëren tussen 106 en 167 m2. Ze beschikken over een hal, een ruime woonkamer, een aparte slaapkamer of study, badkamer, keuken, terras/loggia en inpandige berging. Een aantal grotere appartementen beschikt daarnaast ook over één of twee extra kamers, een tweede toilet en doucheruimte. Een groot aantal appartement heeft een gerenoveerde keuken en gemoderniseerd sanitair.

Zorg op maat

In Residentie Petruspark is een goed opgeleid zorgteam van Vitalis actief. Indien u behoefte heeft aan verzorging of verpleging, dan ik er professionele begeleiding vanuit de residentie. We stemmem samen met u af welke zorg wenselijk of nodig is. 

Kunst & cultuur

Er is ook een uitgebreid pakket aan activiteiten rondom kunst en cultuur. Denk hierbij aan uitstapjes naar musea, het parktheater in Eindhoven, en activiteiten in De Baron  Petruspark. Van filmavonden tot boekenclub, er is genoeg vermaak!

Huurprijzen

Huurprijzen variëren van € 1.290 tot €1.830 per maand kale huur. De woon/zorgservicekosten bedragen ca. € 219 per maand. 

Lees op https://residentie-petruspark.nl/ meer over de diensten en faciliteiten in Residentie Petruspark. Ook het actuele huuraanbod vindt u hier.  

Bekijk de video en krijg alvast een goede indruk van de woningen en het woongebouw https://www.youtube.com/watch?v=slo7NoUvQ5U

Interesse in Vitalis Residentie Petruspark?

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met verhuurconsulent Amanda Loosschilder van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Zij is bereikbaar via 06-10419719 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via aloosschilder@woonincplusvitalis.nl. 
 
Lees hier waarom mensen volgens Amanda kiezen voor Residentie Petruspark. 

Woningaanbod


Petruspark
Petruspark Te huur

Residentie Petruspark

Woensel-Zuid, Eindhoven

3-kamer appartementen - Petruspark 65 en 1

Deze beide appartement van 118 m2 hebben een woonkamer van 45 m2 met loggia (11 m2). Ze zijn bereikbaar vanaf de galerij rond de binnentuin. Aan deze zijde liggen ook de 2 slaapkamers. De indeling van de woningen zijn identiek. Alleen de ligging in Petruspark verschilt.
 
Huurprijs vanaf €1.365,00 excl. €218,34 servicekosten
Bekijk details
Petruspark Te huur

Residentie Petruspark

Woensel-Zuid, Eindhoven

2-kamer appartement  - Petruspark 71

Dit appartement van 116 m2 heeft een study (8 m2) naast de woonkamer. Het ligt op de begane grond en is bereikbaar vanaf de galerij rond de binnentuin. Het heeft een balkon op het noorden, van waar u uitkijkt over de Mgr. Swinkelstraat. Dit appartement heeft 1 slaapkamer. 

Huurprijs €1.305,00 excl. € 218,34 servicekosten

Bekijk details
Petruspark Te huur

Residentie Petruspark

Woensel-Zuid, Eindhoven

2-kamer appartement  - Petruspark 56

Dit appartement van 106 m2 heeft aan de woonkamer een loggia van 11 m2. Het ligt op de begane grond (ongeveer 1,5 meter hoger dan trottoir) en is bereikbaar vanaf de galerij rond de binnentuin of vanuit de straatzijde Monseigneur Swinckelsstraat. De loggia ligt op het westen. De oorspronkelijke study en slaapkamer werden samengevoegd tot één zeer ruime slaapkamer.

Huurprijs €1.290,00 excl. € 218,34 servicekosten

Bekijk details

Actualiteiten


Petruspark

Vitalis Residentie Petruspark, alles mag en niets moet.

05-11-2020 Petruspark

Amanda Loosschilder, woonadviseur bij Residentie Petruspark, vertelt waarom mensen in Residentie Petruspark komen wonen. Ze heeft ook een dringend advies voor de nu nog fitte senioren. Lees er alles over in dit interview. 

Open Dag Residentie Petruspark

07-09-2021 Petruspark

U bent welkom op donderdag 16 september van 11.00 tot 14.00 uur. Inschrijven is niet nodig. Kom eens kijken bij Petruspark en laat u verrassen door de ruime en mooie seniorenappartementen en ontdek de heerlijke binnentuin.

Impressie


Petruspark

Petruspark

Mns Swinkelsstraat 2
5623 AP Eindhoven
Interesse in Petruspark

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Petruspark