Wilgenhof
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Wilgenhof

Wilgenhof

Woonvorm: Residentieel

Residentie Wilgenhof ligt zeer centraal, vlakbij het Parktheater, het stadswandelparken het centrum van Eindhoven. Het beschikt over 39 huurappartementen, verdeeld over 4 etages. Er is een overdekte verbindingsgang met woon- en zorglocatie Wilgenhof. Een aantal appartementen bevinden zich in een zijgebouw naast de Residentie.

Faciliteiten

De Residentie beschikt over een ondergrondse parkeergarage. In woongebouw Wilgenhof kunt u (tegen een kleine vergoeding) aan diverse activiteiten deelnemen en van faciliteiten (o.a. restaurant met buitenterras, bruin café, een bibliotheek en diverse winkeltjes) gebruik maken. 

Veiligheid en comfort 

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een videoverbinding met de centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem en een met keycard beveiligde toegangsdeur. 

De appartementen 

De vloeroppervlakte van de appartementen varieert van 99 tot 131 m2 exclusief balkon of terras. De appartementen hebben 1, 2 of 3 slaapkamers en beschikken over een open keuken met diverse inbouwapparatuur. 

Huurprijzen

Huurprijs van € 1.395 en € 2.100 per maand kale huur. De woon/zorgservicekosten bedragen € 224 per maand. 
 
Lees op https://www.residentie-wilgenhof.nl/ meer over de diensten en faciliteiten in Residentie Wilgenhof. Ook het actuele huuraanbod vindt u hier.

Interesse in een huurappartement in Residentie Wilgenhof? 

Voor meer informatie of een inschrijving op de wachtlijst neemt u contact op onze verhuurconsulent Amanda Loosschilder van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Zij is bereikbaar via 06-10419719 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via aloosschilder@woonincplusvitalis.nl

Woningaanbod


Wilgenhof
Wilgenhof Te huur

Residentie Wilgenhof

Stratum, Eindhoven

3-kamer appartement - Schalmstraat 2-48

Dit 3-kamer appartement van circa 90 m2 ligt op de tweede verdieping van Residentie Wilgenhof. Het appartement heeft 2 slaapkamers, een volwaardige keuken, een badkamer ée een ruim balkon op het zuiden. De woonkamer kijkt uit op het aangrenzende grasveld in de wijk. Er zijn twee bergingen. Een in het appartement en één in de parkeerkelder. 
 
Huurprijs € 1.460,00 per maand (excl. € 223,83 servicekosten)
Bekijk details

Actualiteiten


Wilgenhof

Dutch Design Week 2019: WoonincPlusVitalis Wilgenhof presenteert expositie Bouwjaar Blits en workshops

07-10-2019 Wilgenhof

De expositie is een overzicht van de meest sprankelende en bijzondere kunstprojecten binnen Vitalis van de afgelopen 10 jaar. Hierin laten ouderen zien wat voor hun belangrijk is, waar ze mee bezig zijn en waar ze nog toe in staat zijn. Ze zijn een bron van levenservaring en een inspiratiebron voor social-designers en kunstenaars. Laat u van 19 t/m 27 oktober verrassen en inspireren bij WoonincPlusVitalis locatie Wilgenhof. 

Impressie


Wilgenhof

Wilgenhof

Schalmstraat 2
5614 AR Eindhoven
Interesse in Wilgenhof

Activiteiten


Wilgenhof