Antonius
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Antonius

Antonius

Woonvorm: Compleet

Eindhoven

79 huurwoningen- en appartementen

Het woongebouw

Antonius ligt in kerkdorp Acht in de gemeente Eindhoven. Dit kleinschalige woongebouw staat bekend om de gemoedelijke sfeer en fijne ambiance. De entree is het gezellige hart én de ontmoetingsplaats van Antonius. Hier vindt u de recreatieruimte en het restaurant ‘de Amstel’.  Bewoners en hun gasten kunnen hier terecht voor een warme maaltijd (tussen 12.00 en 12.30 uur). In Antonius is veel aandacht voor bewegen en actief bezig zijn. De activiteitenbegeleiding, bijgestaan door een grote groep vrijwilligers, organiseert dagelijks activiteiten in de recreatieruimte. Een mooie grote binnentuin, supermarkt, pedicure en kapsalon zijn extra faciliteiten waar u gebruik van kunt maken. 

De woningen 

De 79 sociale huurwoningen en -appartementen zijn zelfstandige woningen voor maximaal 2 personen. Antonius is een zogenaamde Compleet locatie waar bewoners zelfstandig wonen en kunnen rekenen op extra voorzieningen en services op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Bewoners kunnen gebruik maken van alle voorzieningen in Antonius.  Heeft u zorg nodig? Sint Annaklooster levert deze graag. 

Wilt u ook wonen in Antonius?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning. 
 
Woningzoekenden met een zorgindicatie komen mogelijk met voorrang in aanmerking voor een woning in Antonius. Neem in dat geval contact op met Rob de Hoogen via 06 - 20 49 71 77, 040 - 220 22 65 of rdehoogen@woonincplusvitalis.nl.

Impressie


Antonius

Antonius

Amstelstraat 12 - 110
5626 BH Eindhoven
Interesse in Antonius

Activiteiten


Antonius