Molenvoorslag
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Molenvoorslag

Molenvoorslag

Woonvorm: Basis

Deze 17 seniorenwoningen liggen in de dorpskern Spoordonk. In de straten Molenvoorslag en Watermolenweg. Ze zijn geschikt voor senioren vanaf 55 jaar.  

Alle woningen hebben één slaapkamer en een badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping kunt u een tweede slaapkamer maken. Ook heeft u een voor- en achtertuin. In de achtertuin staat een kleine berging.  Parkeren gebeurt op de openbare weg. In de directe omgeving zijn hiervoor voldoende gratis mogelijkheden.

De provinciale Kempenweg biedt een snelle verbinding met Oirschot en de rest van de omgeving.

Oirschot is een gemeente met 17.500 inwoners, verspreid over de dorpskernen Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk. Door haar vele monumentale panden en de elf omliggende natuurgebieden noemt Oirschot zich ook wel “Monument in het Groen”. 

Wilt u ook wonen aan de Molenvoorslag?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum.  Ze helpen u graag.

Impressie


Molenvoorslag

Molenvoorslag

Molenvoorslag -
5688 KS Oirschot
Interesse in Molenvoorslag