De Baansteen
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. De Baansteen

De Baansteen

Woonvorm: Basis

In straten De Baansteen en De Pinbalk in Oirschot verhuren we 11 seniorenwoningen met twee slaapkamers. Senioren van 55 jaar en ouder komen ervoor in aanmerking. Het zijn allemaal grondgebonden woningen met een voor- en achtertuin. Eén van de slaapkamers en de badkamer liggen op de begane grond. Naast de woonkamer met open keuken heeft u op de begane grond een extra opbergkast onder de trap. Ook is er nog een extra berging in de woning. 

Uw auto parkeert u openbaar. In de directe omgeving zijn hiervoor voldoende mogelijkheden.

Deze twee straten liggen in de wijk De Notel in de dorpskern Oirschot. De bushalte is op loopafstand. Winkels voor uw dagelijkse boodschappen liggen op een kleine 10 minuten lopen.

Oirschot is een gemeente met 17.500 inwoners, verspreid over de dorpskernen Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk. Door haar vele monumentale panden en de elf omliggende natuurgebieden noemt Oirschot zich ook wel “Monument in het Groen”.

Wilt u ook wonen aan De Baansteen of De Pinbalk?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


De Baansteen

De Baansteen

De Baansteen, De Pinbalk -
5688 SB Oirschot
Interesse in De Baansteen