Thomas à Kempislaan
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Thomas à Kempislaan

Thomas à Kempislaan

Woonvorm: Basis

Dit moderne appartementencomplex in Stratum stamt uit 2005. Het heeft 22 huurappartementen verdeeld over 3 woonlagen. De appartementen zijn bestemd voor senioren vanaf 55 jaar. De woningen hebben bijna allemaal 2 slaapkamers en een balkon. Op de begane grond van dit complex ligt het gezondheidscentrum SGE Stratum.

Onder het gebouw is een parkeerkelder. Hier maken veel bewoners gebruik van voor het parkeren van hun auto.

Het complex ligt op loopafstand van de Heezerweg met winkelcentrum. U vindt hier een zeer ruim winkelaanbod. Niet alleen doet u hier makkelijk uw dagelijkse boodschappen.

Iets verder maar ook nog dichtbij ligt een ruim en gezellig park met water. De diverse uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken via de rondweg en het nabijgelegen Floraplein. De bus die u naar het centrum van Eindhoven brengt, stopt ook dichtbij.

Wilt u ook wonen aan de Thomas à Kempislaan?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Thomas à Kempislaan

Thomas à Kempislaan

Thomas à Kempislaan -
5643 NR Eindhoven
Interesse in Thomas à Kempislaan