Gasthuisstraat
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Gasthuisstraat

Gasthuisstraat

Woonvorm: Basis

In het centrum van Oirschot liggen 62 zelfstandige huurwoningen speciaal voor senioren vanaf 55 jaar. Ze liggen aan de Gasthuisstraat, Jorishof en Sint Jorisstraat. Zorgcomplex Sint Joris van Joris Zorg ligt zeer dichtbij. Bewoners mogen gebruik maken van de voorzieningen in het zorgcomplex.

De woningen hebben 1 slaapkamer. U bereikt ze via de aanwezige lift.  Afhankelijk van het type heeft u als buitenruimte en balkon of een eigen tuintje. Uw auto parkeert u in de openbare ruimte. Hiervoor zijn in de directe omgeving voldoende gratis mogelijkheden.

U kunt via een binnen doorgang naar het zorgcentrum. Hier vindt u een winkel met dagelijks verse producten. Verder is er op het gezellige leefplein een kapsalon.  Drink of eet gezellig iets in het restaurant. Ze serveren er ontbijt, lunch en avondeten. In de ontmoetingsruimte organiseert Joriszorg samen met vrijwilligers verschillende activiteiten. Bewoners van de Gasthuisstraat zijn van harte welkom om ook gezellig deel te nemen.  

De Gasthuisstraat ligt in het centrum van Oirschot. Voorzieningen als openbaar vervoer, winkels en de markt vindt u dus op loopafstand.  

Wilt u ook wonen aan de Gasthuisstraat?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Bent u woningzoekende en heeft u een toegewezen zorgindicatie?

Met een indicatie van minimaal 20 uur persoonlijke verzorging komt u mogelijk met voorrang in aanmerking voor een woning in dit complex.  Heeft u deze indicatie (hulp in de huishouding valt hier niet onder) en is dit nog niet verwerkt in uw inschrijving? Neem dan contact op met Joris Advies. via telefoonnummer 0499 75 04 00. Zij helpen u graag.

Impressie


Gasthuisstraat

Gasthuisstraat

Gasthuisstraat -
5688 AW Oirschot
Interesse in Gasthuisstraat