Kaarsenmaker
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Kaarsenmaker

Kaarsenmaker

Woonvorm: Basis

Deze 5 levensloopbestendige woningen liggen in de nieuwbouwwijk De Hille in Middelbeers. Ze werden in 2019 gebouwd en zijn speciaal voor senioren vanaf 55 jaar. Er zijn twee typen woningen. Ze hebben naast een slaap- en badkamer op de begane grond, een keuken aan de achterzijde. Op de 1e verdieping is nog een ruime slaapkamer en berging.  Elke woning heeft een tuin met eigen berging en schutting. Een poort in de tuin geeft toegang tot het achterpad.

Parkeren doet u openbaar. In de directe omgeving zijn hier voldoende gratis mogelijkheden voor.

Wilt u ook wonen in Kaarsenmaker?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Kaarsenmaker

Kaarsenmaker

Kaarsenmaker -
5091 GR Oost West Middelbeers
Interesse in Kaarsenmaker