Kloostertuin
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Kloostertuin

Kloostertuin

Woonvorm: Basis

Deze 6 grondgebonden senioren woningen liggen midden in het dorp Luyksgestel. Naast het vroegere nonnenklooster dat tegenwoordig wooncomplex Lucia is.

Op de begane grond hebben de woningen een hal, ruime woonkamer, aparte keuken, een slaapkamer, badkamer met toilet én een kelderkast. Op de eerste etage is nog een ruime zolder. Sommige woningen hebben daar ook een tweede slaapkamer en een aparte CV-ruimte. Buiten in de achtertuin staat een schuurtje. De woningen hebben ook allemaal een voortuintje.

Stichting Zorgcentrum Lucia beheert de ontmoetingsruimte en organiseert hier veel activiteiten voor de oudere bewoners van Luyksgestel.

De centrale ligging betekent dat winkels en andere voorzieningen dichtbij zijn. Wat ook geldt voor de bushalte. 

Wilt u ook wonen in Kloostertuin?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Kloostertuin

Kloostertuin

Kloostertuin -
5575 AL Luyksgestel
Interesse in Kloostertuin