Wielewaal
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Wielewaal

Wielewaal

Woonvorm: Basis

Dit ‘basis’ woongebouw heeft 3 woonlagen en 33 appartementen.  Alle appartementen hebben 1 slaapkamer. Uw auto parkeert u openbaar. In de directe omgeving zijn hiervoor voldoende mogelijkheden. Bij het woongebouw is ook een gezamenlijke fietsenstalling.

Verpleeghuis Floriaan en verzorgingshuis Kempenland dichtbij

De bewoners maken gebruik van de faciliteiten van de tegenoverliggende gebouwen. Dit zijn verpleeghuis Floriaan en verzorgingshuis Kempenland. Hier is Oktober Zorg actief.  U vindt hier een ontmoetingsruimte, (grand) café en een restaurant. Drink of eet hier gezellig iets met vrienden en familie. Het restaurant heeft een uitgebreide kaart voor lunch én avondeten. U kunt er ook terecht voor bloedafname, fysiotherapeut, ergotherapeut,  pedicure, kapper en diëtist. Zells leenhulpmiddelen krijgt u hier.  De activiteiten die Oktober hier organiseert zijn ook voor de oudere buurtbewoners.

Aan de rand van Bladel

Het woongebouw ligt aan de rand van Bladel. Met aan de ene zijde een bosrijk gebied. En aan de andere zijde winkels en gezellige terrasjes  De bushalte waar u op de buurtbus richting Oirschot stapt, vindt u op loopafstand.

Wilt u ook wonen in Wielewaal?

Schrijf u dan in via Wooniezie.nl. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Wielewaal

Wielewaal

Wielewaal -
5531 LK Bladel
Interesse in Wielewaal