Ambonplein
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Ambonplein

Ambonplein

Woonvorm: Basis

Het appartementencomplex Beauregard in Tongelre bestaat uit 48 appartementen, verdeeld over 4 woonlagen. De appartementen zijn bestemd voor senioren vanaf 55 jaar die graag in een rustige woonomgeving wonen.

De woningen en het woongebouw

Elk appartement is ruim van opzet en beschikt over een eigen balkon. Er zijn 2 verschillende appartementtypen, met 2 of 3 slaapkamers.  Een eigen berging ligt in de kelder van het gebouw  Uw auto parkeert u op het parkeerterrein aan de achterzijde van het gebouw. Of op de openbare parkeerplaatsen aan het Ambonplein.

Actieve bewoners organiseren leuke activiteiten voor de bewoners van Beauregard.  Er is ook een bewonerscommissie actief. Zij praten namens de huurders met Wooninc. over algemene huurderzaken.

Een huismeester is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van uw woonomgeving. Hij is op vaste tijden in het woongebouw aanwezig.  

De buurt

Vlakbij de Tongelresestraat liggen diverse winkels en andere voorzieningen. De binnenstad en het Centraal Station zijn via een busverbinding goed bereikbaar.

Wilt u ook wonen in Beauregard?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Ambonplein

Ambonplein

Ambonplein -
5641 GB Eindhoven
Interesse in Ambonplein