Mees Heerenshof
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Mees Heerenshof

Mees Heerenshof

Woonvorm: Basis

Het complex Mees Heerenshof bestaat uit 38 appartementen verdeeld over 4 woonlagen.  Ze zijn allemaal per lift bereikbaar en bestemd voor senioren vanaf 55 jaar. De appartementen hebben elk een eigen terras of balkon.

Bij elk appartement hoort een eigen berging in de kelder van het gebouw. Uw auto parkeert u op het eigen terrein.

Het woongebouw

Mees Heerenshof ligt n de prachtige, groene en karakteristieke buurt Villapark. Er is veel gezelligheid. Op de begane grond is een ontmoetingsruimte met terras. Hier ontmoeten bewoners elkaar op eigen initiatief. Vrienden of familieleden kunnen een nachtje blijven slapen. Er is namelijk een logeerkamer te huur.  

Een huismeester is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van uw woonomgeving. Hij is op vaste tijden in het woongebouw aanwezig.

De buurt

In de omgeving vindt u diverse winkels en voorzieningen. Deze liggen op loopafstand aan de Tongelresestraat. De binnenstad en het Centraal Station liggen slechts op tien minuten loopafstand en zijn per bus goed bereikbaar.

Er is ook een bewonerscommissie actief. Zij praten namens de huurders met Wooninc. over algemene huurderzaken. 

Wilt u ook wonen in Mees Heerenshof?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Mees Heerenshof

Mees Heerenshof

Buizerdhof -
5613 EV Eindhoven
Interesse in Mees Heerenshof