Hof van Eden
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Hof van Eden

Hof van Eden

Woonvorm: Basis

Deze 58 seniorenappartementen liggen in een rustig hofje dichtbij het centrum van Eindhoven. Een aantal is speciaal voor senioren van 55 jaar en ouder. 

De woningen

De appartementen liggen verspreid over twee op elkaar aansluitende complexen. Ze hebben allemaal 2 slaapkamers en een praktische indeling. Deze woningen verhuren we aan woningzoekenden vanaf 55 jaar. De appartementen die alleen bereikbaar zijn via een trap, zijn voor huurders vanaf 40 jaar. Het huren van een eigen parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein behoort tot de mogelijkheden. Een aantal woningen is per lift bereikbaar.

Het woongebouw

Het hof is bereikbaar via het karakteristieke poortgebouw aan de Edenstraat. Het ligt tegenover de brandweerkazerne in Eindhoven.  Bewoners kunnen gebruik maken van de ontmoetingsruimte 'het Trefpunt' en van een jeu des boulesbaan in het parkachtig hof.

Het complex heeft ook de zogenaamde Fokuswoningen. Hier wonen mensen met een ernstige lichamelijke beperking.

De huismeester is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van uw woonomgeving. Hij is op vaste tijden in het woongebouw aanwezig.

De buurt

Het Hof van Eden ligt erg centraal. Vlakbij het centrum, en op loopafstand van wijk De Bergen. Een gezellige wijk met veel leuke restaurants en winkeltjes. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u hier prima terecht. Maar ook alle andere gemakken van het centrum liggen binnen handbereik. Ook loopt u snel naar enkele parken in de buurt.

Wilt u ook wonen in Hof van Eden?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Hof van Eden

Hof van Eden

Edenstraat -
5615 GA Eindhoven
Interesse in Hof van Eden