Koningin Julianaweg
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Koningin Julianaweg

Koningin Julianaweg

Woonvorm: Basis

Aan de Koningin Julianaweg verhuren we 12 huurappartementen met twee slaapkamers. Ze zijn speciaal voor senioren van 55 jaar en ouder.

De woningen en het woongebouw

Het woongebouw heeft behalve seniorenwoningen ook huurstudio’s voor jongeren en royale huur- en koop appartementen in een hogere prijsklasse. De huurappartementen hebben een eigen berging in de garage.  Het complex heeft een gezamenlijke binnentuin.

Als huurder bent u verplicht om een parkeerplaats te huren in de parkeergarage die ligt onder

De buurt

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum Wilhelminaplein. Dit ligt dichtbij en te voet goed te belopen. Het Wilhelminapark is ook lopend goed bereikbaar. Er is een bushalte voor de deur. U stapt dus zo in de bus die u verder weg breng

Wilt u ook wonen aan de Koningin Julianaweg?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Koningin Julianaweg

Koningin Julianaweg

Koningin Julianaweg -
5684 VB Best
Interesse in Koningin Julianaweg