't Martinushofke
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. 't Martinushofke

't Martinushofke

Woonvorm: Basis

In het hart van Tongelre ligt het appartementencomplex Martinushofke. Het heeft 34 appartementen, verdeeld over 3 woonlagen. De appartementen zijn bestemd voor senioren vanaf 55 jaar en ouder. 

De woningen en het woongebouw

De woningen hebben allemaal twee slaapkamers en een balkon. En liggen rondom een gemeenschappelijk binnentuin. Elk appartement heeft een berging op de begane grond. Hier kunt u bijvoorbeeld uw fiets stallen.  

Op de openbare parkeerplaatsen achter en naast het gebouw is voldoende gratis parkeerruimte voor uw auto.

De huismeester is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van uw woonomgeving. Hij is op vaste tijden in het woongebouw aanwezig.

De buurt

Het is rustig wonen aan ’t Hofke. Terwijl u vlakbij aan de Tongelresestraat winkels en andere voorzieningen vindt. De binnenstad en het Centraal Station zijn makkelijk te bereiken met de bus.  De bushalte ligt voor de deur.

Wilt u ook wonen in Martinushofke?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


't Martinushofke

't Martinushofke

't Hofke -
5641 AN Eindhoven
Interesse in 't Martinushofke