Lepelaar
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Lepelaar

Lepelaar

Woonvorm: Basis

Verspreid aan de Agnes van Kleefstraat, de Lepelaar en de Oude Grintweg liggen 10 seniorenappartementen. Ze liggen allemaal op de begane grond en zijn speciaal voor senioren van 55 jaar en ouder. De appartementen hebben één slaapkamer en een eigen berging. U heeft ook een klein tuintje. Uw auto parkeert u openbaar. In de directe omgeving zijn hier voldoende gratis mogelijkheden voor.

In de buurt

Bewoners kunnen gebruikmaken van de voorzieningen van St. Joris. Hier kunt u bijvoorbeeld eten.  Op korte afstand van de woningen vindt u diverse winkels en Sociaal Cultureel Centrum De Enck. Ook het centrum van Oirschot met al haar winkels en gezellige terrasjes is goed bereikbaar.

U bent ook snel op de snelweg A58. Van waaruit u makkelijk naar Eindhoven, Den Bosch of Breda reist.

Oirschot is een gemeente met 17.500 inwoners, verspreid over de dorpskernen Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk. Door haar vele monumentale panden en de elf omliggende natuurgebieden noemt Oirschot zich ook wel “Monument in het Groen”.

Wilt u ook wonen aan Agnes van Kleefstraat, De Lepelaar of Oude Grintweg?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Lepelaar

Lepelaar

De Lepelaar -
5688 AM Oirschot
Interesse in Lepelaar