Notel
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Notel

Notel

Woonvorm: Basis

In de wijk Notel in Oirschot verhuren we een aantal seniorenwoningen. Senioren van 55 jaar en ouder komen ervoor in aanmerking. De 12 woningen liggen in de straten de Geer, de Korenaar en Notel.

Het zijn allemaal grondgebonden woningen met een voor- en achtertuin. Eén van de slaapkamers en de badkamer liggen op de begane grond. Naast de woonkamer met open keuken heeft u op de begane grond extra opbergruimte onder de trap. Op de verdieping is een 2e slaapkamer. 

Uw auto parkeert u openbaar. In de directe omgeving zijn hiervoor voldoende mogelijkheden.

Deze straten liggen in de wijk De Notel. Dit deel van deze wijk ligt wat verder van het centrum. U woont hier heerlijk rustig en  wat meer buiten. U bent lopend of op de fiets dan ook zo in de natuur. 

Oirschot is een gemeente met 17.500 inwoners, verspreid over de dorpskernen Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk. Door haar vele monumentale panden en de elf omliggende natuurgebieden noemt Oirschot zich ook wel “Monument in het Groen”. 

Wilt u ook wonen aan De Geer, De Korenaar of Notel?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Notel

Notel

Notel, De Geer, De Korenaar -
5688 RZ Oirschot
Interesse in Notel