Heivelden
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Heivelden

Heivelden

Woonvorm: Basis

De Heivelden in Best heeft 40 huurappartementen verdeeld over 2 woonblokken. De appartementen zijn speciaal voor senioren van 55 jaar en ouder.

Alle appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, één slaapkamer en een slaap/hobby-kamer, badkamer, separaat toilet en een inpandige berging. Tevens heeft ieder appartement een eigen buitenruimte/ balkon. De benedenwoningen hebben een tuintje. In de parkeerkelder of op de benedenverdieping is voor elk appartement een eigen berging. Het gebouw huisvest ook een basisschool en een buurtcentrum.I

n Heivelden huren bewoners een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Hiervoor betaalt u maandelijks kosten.  

Diverse voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen en een apotheek liggen op loopafstand.

Wilt u ook wonen aan Heivelden?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Heivelden

Heivelden

Vlinderhei -
5685 GZ Best
Interesse in Heivelden