Heivelden
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Heivelden

Heivelden

Woonvorm: Basis

De Heivelden in Best heeft 40 huurappartementen verdeeld over 2 woonblokken. De appartementen zijn speciaal voor senioren van 55 jaar en ouder.

Alle appartementen beschikken over een woonkamer met open keuken, één slaapkamer en een slaap/hobby-kamer, badkamer, separaat toilet en een inpandige berging. Tevens heeft ieder appartement een eigen buitenruimte/ balkon. De benedenwoningen hebben een tuintje. In de parkeerkelder of op de benedenverdieping is voor elk appartement een eigen berging. Het gebouw huisvest ook een basisschool en een buurtcentrum.

In Heivelden huren bewoners een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage. Hiervoor betaalt u maandelijks kosten.  

Diverse voorzieningen zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen en een apotheek liggen op loopafstand.

Wilt u ook wonen aan Heivelden?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Heivelden

Heivelden

Vlinderhei -
5685 GZ Best
Interesse in Heivelden