Busseltje
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Busseltje

Busseltje

Woonvorm: Basis

Deze 39 seniorenwoningen liggen in het gezellige dorp Reusel. Ze zijn grondgebonden en ruim opgezet. Ze hebben een hal, woonkamer, berging, 2 slaapkamers, badkamer met douche, apart toilet, semi-open keuken en tuin aan de achterzijde.  

Het parkeren van uw auto kan in de directe omgeving.

De ligging van de woningen is ideaal. U vindt namelijk alle voorzieningen in directe omgeving.  En toch woont u hier heerlijk rustig. Het is er autoluw en voor de deur is een klein parkje.

Afwijkende huurvoorwaarden

Deze woningen verhuren we op basis van de leegstandswet. Dit betekent dat u een tijdelijk huurcontract krijgt. Bij dit tijdelijke huurcontract is niet zeker hoe lang u er kunt blijven wonen. 

Wilt u ook wonen aan Busseltje?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Busseltje

Busseltje

Busseltje -
5541 CM Reusel
Interesse in Busseltje