Kloosterstraat
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Kloosterstraat

Kloosterstraat

Woonvorm: Basis

In het centrum van Lage Mierde liggen 8 senioren appartementen. Waarvan er vier op de begane grond en vier op etage liggen.  Ook zijn er vier grondgebonden seniorenwoningen. De huurappartementen hebben een woonoppervlakte van 66 m². En beschikken over 1 ruime slaapkamer en een terras of balkon. Er is geen lift aanwezig.

De grondgebonden woningen zijn 85 m2 groot. De ruime zolder biedt de mogelijkheid om een extra slaapkamer op de eerste verdieping te maken. Deze woningen beschikken over een kleine voor- en achtertuin.

U stalt uw fiets of scootmobiel in de centrale fietsenstalling. De fietsenstalling heeft een aantal oplaadpunten. Uw auto kunt u parkeren op de gemeentelijke parkeerplaatsen in de omgeving.  

Op loopafstand ligt een buurtwinkelcentrum met onder andere een warme bakker, slager en een kleine supermarkt. U kunt hier uw dagelijkse boodschappen doen. Wilt u wat verder weg? in de buurt is ook een bushalte. Van hieruit reist u snel met het openbaar vervoer naar Reusel en Tilburg.

Wilt u ook wonen aan de Kloosterstraat?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Kloosterstraat

Kloosterstraat

Kloosterstraat 1
5094 EA Lage Mierde
Interesse in Kloosterstraat