't Laar
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. 't Laar

't Laar

Woonvorm: Basis

Aan ’t Laar in Lage Mierde liggen deze 6 grondgebonden seniorenwoningen. Speciaal voor huurders van 55 jaar en ouder.  

De woningen hebben op de begane grond een hal, ruime woonkamer, aparte keuken, een slaapkamer, badkamer met toilet en een kelderkast. Sommige woningen hebben een tweede slaapkamer op de bovenverdieping. Hier is ook een extra bergzolder. Als buitenruimte is er een kleine voortuin en een achtertuin met schuurtje.

Uw auto parkeert u openbaar. Hiervoor zijn in de omgeving voldoende mogelijkheden.

Op loopafstand ligt een buurtwinkelcentrum met onder andere een warme bakker, slager en een kleine supermarkt. U kunt hier uw dagelijkse boodschappen doen. Wilt u wat verder weg? in de buurt is ook een bushalte. Van hieruit reist u snel met het openbaar vervoer naar Reusel en Tilburg.

Wilt u ook wonen aan 't Laar?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


't Laar

't Laar

't Laar -
5094 EV Lage Mierde
Interesse in 't Laar