Apostelflats
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Apostelflats

Apostelflats

Woonvorm: Basis

In Woensel-Noord aan de Maurits Lijnslagerstraat, Vernuslaan, Kampakker en Heuvelakker liggen zes woongebouwen van Wooninc. Met in totaal 376 woningen. Hiervan zijn er 315 speciaal voor senioren van 55 jaar en ouder. Op elke verdieping is ook een studio (zit-/slaapkamer). Deze verhuren we aan alleenstaanden van 18 tot 30 jaar.

De ruime senioren appartementen hebben een groot balkon naar verschillende windstreken. Er zijn 252 appartementen met twee slaapkamers en 63 appartementen met één slaapkamer. Alle woningen zijn per lift bereikbaar en hebben een berging op de begane grond. Uw auto parkeert u voor het gebouw.

De gebouwen liggen ideaal. Alle voorzieningen zijn namelijk binnen handbereik. Zeer dichtbij ligt Winkelcentrum Woensel en het Catharina Ziekenhuis. Via de Veldmaarschalk Montgomerylaan rijdt u in maar tien minuten het centrum in. Ook stopt er een bus vlak voor de deur. Deze brengt u snel naar het centrum van Eindhoven. 

In het complex is een bewonerscommissie actief. Hiervoor betaalt u maandelijks een kleine bijdrage. De bewonerscommissie vertegenwoordigt uw belangen en organiseert activiteiten om bewoners met elkaar in contact te brengen. De huismeester is uw aanspreekpunt in het gebouw. Hij is dagelijks aanwezig en telefonisch bereikbaar.

Wilt u ook wonen in de Apostelflats?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Apostelflats

Apostelflats

Maurits Lijnslagerstraat, Vernuslaan, Kampakker, Heuvelakker -
5625 BK Eindhoven
Interesse in Apostelflats