Maurits Lijnslagerstraat
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Maurits Lijnslagerstraat

Maurits Lijnslagerstraat

Woonvorm: Basis

In Woensel-Noord aan de Maurits Lijnslagerstraat liggen twee woongebouwen van Wooninc. Elk woongebouw heeft  54 appartementen. Hiervan zijn er 45 speciaal voor senioren van 55 jaar en ouder. Op elke verdieping is ook een studio (zit-/slaapkamer). Deze verhuren we aan alleenstaanden van 18 tot 30 jaar.

De ruime senioren appartementen hebben een groot balkon naar verschillende windstreken. Er zijn 36 appartementen met 2 slaapkamers en 9 appartementen met 1 slaapkamer. Alle woningen zijn per lift bereikbaar en hebben een berging op de begane grond. Uw auto parkeert u voor het gebouw.

De gebouwen liggen ideaal. Alle voorzieningen zijn namelijk binnen handbereik. Zeer dichtbij ligt Winkelcentrum Woensel en het Catharina Ziekenhuis. Via de Veldmaarschalk Montgomerylaan rijdt u in maar tien minuten het centrum in. Ook stopt er een bus vlak voor de deur. Deze brengt u snel naar het centrum van Eindhoven. 

In het complex is een bewonerscommissie actief. Hiervoor betaalt u maandelijks een kleine bijdrage. De bewonerscommissie vertegenwoordigt uw belangen en organiseert activiteiten om bewoners met elkaar in contact te brengen. De huismeester is uw aanspreekpunt in het gebouw. Hij is dagelijks aanwezig en telefonisch bereikbaar.

Wilt u ook wonen aan de Maurits Lijnslagerstraat?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Maurits Lijnslagerstraat

Maurits Lijnslagerstraat

Maurits Lijnslagerstraat -
5625 BK Eindhoven
Interesse in Maurits Lijnslagerstraat