Ter Borghstraat
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Ter Borghstraat

Ter Borghstraat

Woonvorm: Basis

Op loopafstand van het gezellige centrum en kasteel van Geldrop liggen deze 17 grondgebonden woningen. We verhuren ze aan senioren van 55 jaar en ouder.

Op de begane grond heeft u een woonkamer, badkamer en een slaapkamer. Ook is er een berging en bijkeuken. Via een vaste trap bereikt u de extra slaapkamer op de 1e verdieping. Alle woningen hebben een eigen achtertuintje.

Uw auto parkeert u openbaar. Hiervoor zijn in de directe omgeving voldoende mogelijkheden.

Dichtbij vindt u diverse voorzieningen. Aan het Sint Jozefplein liggen namelijk diverse winkels, een sportcentrum en een dienstencentrum.

Wilt u ook wonen aan de Ter Borghstraat?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Ter Borghstraat

Ter Borghstraat

Ter Borghstraat -
5666 RC Geldrop
Interesse in Ter Borghstraat