Vaandelhof
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Vaandelhof

Vaandelhof

Woonvorm: Intensieve Zorg

Op de afdeling Vaandelhof in De Grijze Generaal in Eindhoven bieden GGzE en Vitalis Woonzorg Groep gezamenlijk begeleiding in woonvaardigheden aan senioren met psychische problemen en gedragsproblemen. Het doel is om deze ouderen zoveel mogelijk ‘normaal’ te leren wonen. 

Gespecialiseerd team

Op Vaandelhof werkt een gespecialiseerd team met Vitalis-, GGzE-medewerkers en het ambulante behandelteam van GGzE centrum ouderenpsychiatrie. De training en begeleiding is gericht op het verminderen van gedragsproblemen. Daarbij is veel aandacht voor huiselijkheid en bejegening.

Woonvaardigheden

Het verblijf op Vaandelhof is tijdelijk. Cliënten van Vitalis en cliënten van GGzE kunnen er terecht. Zo normaal mogelijk wonen en leven is het doel. Op Vaandelhof leren bewoners woonvaardigheden waarmee ze het aan kunnen om weer in hun eigen omgeving te wonen.
 

Voor meer informatie over Vitlais intensieve zorg voor ouderen https://www.vitalisgroep.nl/intensieve-zorg

Meer informatie over Vitalis Vaandelhof?

Neem contact op met een zorgadviseur bij het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Bereikbaar via 040 – 220 22 02  (menukeuze optie 2) of info@woonincplusvitalis.nl.  Ze luisteren naar uw wensen en behoeften en informeren u graag over de zorgmogelijkheden binnen Vitalis Woonzorg Groep. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Impressie


Vaandelhof

Vaandelhof

Winston Churchilllaan 75
5623 KW Eindhoven
Interesse in Vaandelhof